Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2013

Μελισσάς: "Είχαμε θέληση"

Ο Πασχάλης Μελισσάς χαρακτήρισε ψυχολογική ένεση τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το ματς κρίθηκε στην καλή αμυντική τακτική του Παναιτωλικού.

Στον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Πασχάλης Μελισσάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο αμυντικός χαφ του Παναιτωλικού τον χαρακτήρισε ψυχολογική ένεση για την ομάδα του και τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στην εξαιρετική αμυντική τακτική των «καναρινιών».
Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για τον βαθμό: «Είναι ένας βαθμός που λίγες φορές μπορείς να τον πάρεις, ειδικά απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι σημαντικός γιατί χρειαζόμασταν μια ψυχολογική ένεση, μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα. Σημαντικός παράγοντας είναι η θέληση που είχαμε και ο κόσμος που ήταν εδώ. Ελπίζουμε να υπάρχει αυτή η ζεστασιά και η παρότρυνση σε κάθε ματς».
Για το πού κρίθηκε το ματς: «Στην καλή αμυντική τακτική, κλείσαμε τους χώρους. Κάποια μικρολάθη δικά μας δεν ήταν κάτι σημαντικό. Έπαιξε ρόλο η κούραση των παικτών του Ολυμπιακού. Είναι ένας βαθμός ακόμα και συνεχίζουμε.
Για το Χαμόγελο του Παιδιού: «Είναι μια σημαντική ενέργεια από την ΠΑΕ μας. Μακάρι να γίνονται τέτοια πράγματα κάθε Κυριακή απ' όλες τις ομάδες και να βοηθάμε αυτά τα ιδρύματα».

« PREV
NEXT »