Τελευταια Νεα

20 Σεπ 2013

Χρήστος Αγγέλης: "Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε για τη νίκη"

Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Αγίου Κών/νου με παραστάσες από ανώτερες κατηγορίες , Χρήστος Αγγέλης, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για τους στόχους της ομάδα του του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Αγρινίου: "Είναι ένα τοπικό ντέρμπι ματς με τον Αστέρα. Εχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά γι'αυτό και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε για τη νίκη και μόνο για τη νίκη

Για τους στόχους της ομάδας του: "Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι ξεκάθαροι. Να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα η παραμονή μας στην κατηγορία και σε κάθε ματς να παίζουμε μόνο για τη νίκη. 

Για το τι συνάντησε στην ΑΕΚ: "Είμαστε μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 23-24 χρόνων, με πολύ καλούς παίκτες και με ένα πολύ καλό προπονητή, τον Βασίλη Παπαθανασίου, που κάνει δουλειά ανώτερων κατηγοριών. Εχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και γενικότερα σαν ομάδα και πιστεύω και εγώ και οι συμπαίκτες μου, μαζί με τον προπονητή μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.


« PREV
NEXT »