Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2013

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ

Ηττήθηκε τελικά ο Ηρακλής μέσα στο γήπεδό του Αστακού από την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με σκορ 1-3 στα πλαίσια του κυπέλλου ερασιτεχνών του νομού μας και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά από την αρχή του αγώνα , ήταν εκρηκτικός και με τον τσαμπουκά του δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
Ο Ηρακλής παρατάχθηκε στον αγώνα με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του που έδειξαν από την πρώτη στιγμή φρεσκάδα και νεανικό δυναμισμό δημιουργώντας ένα πολλά υποσχόμενο σύνολο για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Επίσης εφέτος την ομάδα πλαισιώνουν και οι παλιοί του παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς όπως οι Γιάννης Παπαζήσης και Δημήτρης Βότσης.
Το δυναμικό ξεκίνημα του Ηρακλή έφερε και το μοναδικό του γκολ στον αγώνα μόλις στο 3' όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Β.Λιβάνης έπιασε εξαίσια κεφαλιά ο Ι.Παπαζήσης ανοίγοντας το σκορ με 1-0.
Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου αντέδρασε προσπαθώντας να συνέλθει από το γρήγορο γκολ του Ηρακλή και σε μια μια φάση στη μικρή περιοχή του ροπαλοφόρου ο διαιτητής στο 8' σφύριξε χέρι στον Χ.Μπεκατώρο υποδεικνύοντας το σημείο εκτέλεσης πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καραγκούνης αλλά ο εκπληκτικός Γ.Γιαννούτσος με εκτίναξή του στην γωνία της εστίας του αποσόβησε τον κίνδυνο της ισοφάρισης βγάζοντας άουτ την μπάλα.
Στο 16' ήρθε η στιγμή της ισοφάρισης σε 1-1 για τον Ηρακλή όταν ατύχησε ο τερματοφύλακας να μπλοκάρει σωστά τη μπάλα , εκείνη έφυγε προς τα πόδια του Αγγέλη όπου με σουτ έστειλε στο πλεχτό τη μπάλα.
Στο 17' με μια εξαιρετική ατομική του ενέργεια ο Δ.Μπαρμπαρούσης μπήκε στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ αλλά τον πρόλαβε με μπλοκάρισμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 31' ο Ο.Τafani έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν σε δυνατό ψηλό σουτ που εκτέλεσε , η μπάλα ξέφυγε από τον Ταράτσα προς την κενή του εστία , την οποία δεν πρόλαβαν παίκτες του Ηρακλή καταλήγοντας άουτ.
Στο 36' ο Γ.Γιαννούτσος πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε δυνατό σουτ της ΑΕΚ.
Στο 44' η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ όταν παίκτης των φιλοξενουμένων έπιασε κεφαλιά από την δεξιά μεριά της εστίας του Γ.Γιαννούτσου καταλήγοντας η μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού η ΑΕΚ ισορρόπησε την κατοχή μπάλας , έδειξε πιο οργανωμένη και πιο μεστή αγωνιστικά δημιουργώντας κινδύνους για την εστία του Ηρακλή.
Έτσι μόλις στο 48' προηγήθηκε στο σκορ με 1-2 με τον Φραγκούλη όταν ο τελευταίος εκτέλεσε από κοντά τον τερματοφύλακα του Αστακού.
Στο 78' ήρθε μια αμφισβητούμενη φάση για τον Ηρακλή όταν σε σουτ από τον Α.Τριανταφυλλόπουλο στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ η μπαλα χτύπησε σε χέρι παίκτη της , ο επόπτης σήκωσε σημαία για παράβαση ενώ ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας δημιουργώντας έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο και τους παίκτες του Ηρακλή.
Στο 80' σε ένα μακρινό δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ του πεισματάρη Σ.Κοτσίνη απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε άουτ.
Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν πιεστικό από πλευράς Ηρακλή αφού έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 87' σε μια μεγάλη ευκαιρία για τον ροπαλοφόρο ο Σ.Τριάντης έκανε δυνατή σέντρα προς τον εκρηκτικό Ι.Παπαζήση ο οποίος δεν κατόρθωσε να την κοντρολάρει.
Στο 89' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Α.Τριανταφυλλόπουλος του Ηρακλή σε μια δυνατή διένεξη που είχε με τον τερματοφύλακα Ταράτσα για μια σκληρή φάση που δημιουργήθηκε στα καρέ της ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας επίσης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.
Ενα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και στο 91' των καθυστερήσεων ήρθε το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους από ένα εκπληκτικό γκολ του Ντόβα ο οποίος εκτέλεσε τον Γ.Γιαννούτσο με ένα ευθύγραμμο δυνατό σουτ κάνοντας το τελικό 1-3 .

Καλή η διατησία του Ευαγγ. Τσιρώνη (πλην της φάσης του 78') και των βοηθών του , Κ.Βελαώρα και Δ.Ξύστρα.

Γιατρός του αγώνα ήταν η Παν. Ράπτη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Γιαννούτσος Γ. , (2) Κουτσολάμπρος Δ. , (3) Μετσοβίτης Ν. , (4) Παπαζήσης Ι. , (5) Μπεκατώρος Χ. , (6) Tafani O. , (7) Ξενάκης Α. , (8) Γκάτσης Ι., (9) Μπαρμπαρούσης Δ. , (10) Λιβάνης Β., (11) Κοτσίνης Σ.  
ΑΕΚ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : (1) Ταράτσας Ν. , (2) Ντόβας Ν. , (3)  Σιάσος Δ. , (4) Μολώνης Π. , (5) Ροδίτης Α. , (6) Καραγκούνης Β. , (7) Τριάντης Α. , (8) Καλογεράκης Γ. , (9)  Φραγκούλης Α-Σ  , (10) Αγγέλης Χ. , (11) Κοκορδέλης Ν.

ΑΛΛΑΓΕΣ : Για τον ΗΡΑΚΛΗ : Στο 62’ ο Κουτσολάμπρος Δ. αντικαταστάθηκε από τονΑργύρη Α. , στο ίδιο λεπτό ο Ξενάκης Α. αντικαταστάθηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο Α. και στο 63’ ο Μπαρμπαρούσης Δ.. από τον Τριάντη Σ. 
 Για την ΑΕΚ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : στο 52’ ο   Φραγκούλης Α-Σ  αντικαταστάθηκε από τον Αφαλωνιάτη Α. , στο 78' ο Κοκορδέλης Ν. από τον Κούση Γ. και στο 86' ο Σιάσος Δ. από τον Βακράκο Γ.
« PREV
NEXT »