Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2013

Καθάρισε σε ένα δίλεπτο ο Ναυπακτιακός

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Ναυπακτιακός επιβλήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-0 του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Στο νέο χαλί του σταδίου η ομάδα της Ναυπάκτου,παρουσία λιγοστών όμως φίλων και κάμποσων τοπικών αρχόντων (που ήθελαν να δουν από κοντά τον νέο χλοοτάπητα),έδειξε από νωρίς ότι ήθελε το παιγνίδι.
Θα λέγαμε ότι αυτό το παιγνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Ναυπακτιακό που έβρισκε διαρκώς μπροστά του τον τερματοφύλακα Τσιλίκα.
Μόλις στο 5’ σουτ του Μυτιλήνη η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιλίκα.Στο 12’ ο Θεοχάρης επιχειρεί σουτ μέσα από την μικρή περιοχή,ο Τσιλίκας διώχνει με τα πόδια.Στο 17’ επίσης σουτ του Θεοχάρη διώχνει ο Τσιλίκας,αλλά δεν προλαβαίνει ο Ψυχογιός που παρακολουθεί  τη φάση να την προωθήσει στα δίχτυα.Στο 29’αδύναμο σουτ του διακριθέντα σήμερα Θεοχάρη καταλήγει άουτ.Στο 34’ από τον επίσης διακριθέντα Καζανά,σέντρα προς τον Θεοχάρη με την ίδια κατάληξη.Στο 41’ απ’ευθείας χτύπημα φάουλ του Καραγιάννη ο τερματοφύλακας Τσιλίκας διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.Στο 45’ άλλο ένα σουτ του Καραγιάννη που  εξουδετερώνει ο Τσιλίκας.
Η επανάληψη εντελώς διαφορετική αφού ο Ναυπακτιακός σε 1,5 λεπτό πέτυχε δύο τέρματα με τους Βρουσάι και Ψυχογιό στο 46’και 47’ με σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων.Στο 49’ένα σουτ του Θανασιού πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  του Τσιλίκα,ενώ οι φιλοξενούμενοι στη μία και μοναδική φάση που βγήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή των γηπεδούχων και σε σουτ του Ρουσογιάννη,ο Ανδρεόπουλος χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει την μπάλα.Από κει και πέρα το παιγνίδι ατόνισε και για τις δύο ομάδες,τον Ναυπακτιακό να κατέχει την μπάλα να δημιουργεί μικροευκαιρίες,περισσότερο όμως έμοιαζε να ροκανίζει το χρόνο αφού τα δύο τέρματα του εξασφάλιζαν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι 6 κίτρινες που αναγκάστικε να βγάλει από το τσεπάκι του ο ρέφερι κ.Διώτης,4 για τους φιλοξενούμενους και 2 για τους γηπεδούχους.
Στο γήπεδο εκτός των άλλων βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές που είδε από κοντά και το έργο του νέου χλοοτάπητα,όπως επίσης ο πρόεδρος του δημ.συμβουλίου Χ.Σικώλας,ο αντιδήμαρχος Δ.Καρκατσούλης και Σπ.Τσέλιος,ο δημοτικόε σύμβουλος Π.Παναγόπουλος και ο πάντα παρών Τ.Λουκόπουλος εκ μέρους της Κίνησης πολιτών.

« PREV
NEXT »