Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2013

Πήρε Κυριακόπουλο ο Προμηθέας

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο “πρόεδρος” του Προμηθέα  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΛΙΟΣ παρουσίασε τον ποδοσφαιριστή αντικαταστάτη του στο ρόστερ της ομάδος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ – στυλοβάτη για πολλά χρόνια στην Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, αργότερα στο Γ.Ο.Μ., λίγο στον ΕΘΝΙΚΟ ΓΟΥΡΙΑΣ και μετά στον ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ η οποία ήταν και η ομάδα που έβγαλε το πρώτο του δελτίο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται να αντικαταστήσει τον 40χρονο  ΠΑΝΤΕΛΗ ΖΕΛΙΟ αφού για τον τελευταίο τόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις,όσο και τα δεύτερα “άντα” είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της ομάδας της οποίας είναι ηγέτης.

Η δίψα του για την στρογγυλή θεά και η εμπειρία του – μαζί με τον ΘΟΔΩΡΟ ΔΑΔΑΝΗ, τους ΠΑΝΟ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ καθώς και τον ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου μία άλλη ομάδα της Χάλκειας ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ να ξεκολλήσει από την Γ’ κατ. της ΕΠΣΝΑ και να αναρριχηθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες του νομού όπως ιστορικά της αρμόζει.

Ευχή όλων μας να εκπληρώσουν τον στόχο τους με υγεία και επιτυχίες στη νέα σεζόν.

« PREV
NEXT »