Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2013

Ντίνος Καραπιπέρης: Στόχος η παραμονή και το καλό μπάσκετ

Μετά από 4 χρόνια σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Παναιτωλικού, ο Ντίνος Καραπιπέρης από φέτος  θα ηγείται από τον πάγκο της ομάδας της ΑΛΦΑ’93. Ουσιαστικά μια ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε πριν χρόνια και πλέον οι άνθρωποι που ανέλαβαν τον σύλλογο αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.
Σε συνέντευξη του στο basket247.gr  αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και όχι μόνο.
Αναλυτικά: 
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:
Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να ικανοποιηθούμε ατομικά. Οι φιλοδοξίες των παικτών να γίνουν πραγματικότητα. Οι ομαδικοί να παίξουμε καλό μπάσκετ και σαν νεοφώτιστη ομάδα να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας.
Για τις φετινές μεταγραφές: 
Τιμητικότατο που την έχουν επιλέξει αθλητές με εμπειρία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ και όχι μόνο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα.
Για την προετοιμασία: 
Η προετοιμασία κυλάει με κάποια μικροπροβλήματα. Είχαμε κάποιους φοιτητές που έλειπαν  και τώρα επιστρέφουνε σιγά-σιγά ενώ το κλειστό γυμναστήριο είναι για ελάχιστη ώρα στην διάθεση μας. Μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Δουλεύουμε και στον στίβο κάποιες μέρες αλλά αυτό που θα θελα να τονίσω είναι ότι πραγματικά έχω συγκινηθεί από την παρουσία και την προσπάθεια των παιδιών σε όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί. Παρά την κούραση από τις δουλειές τους ανταποκρίνονται με ζήλο σε αυτά που τους ζητάω και τους δίνω πραγματικά συγχαρητήρια για αυτό.  
Για τις ομάδες που βλέπει να ξεχωρίζουν στον Νότιο Όμιλο:
Ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Αστακός είναι δυο ομάδες πολύ ενισχυμένες και φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο αλλά και για το πρωτάθλημα. Επίσης η Γ.Ε.Αγρινίου είναι σταθερή αξία κάτι που το έδειξε και πέρυσι όταν έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία από την Βόνιτσα. Η Ναύπακτος χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικά σύνολα και με μεγάλο πλεονέκτημα το δικό της γήπεδο, οπότε θεωρώ ότι ο όμιλος ο φετινός του Νότου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικο:
Θα προσπαθήσω να μην δώσω παραπάνω σημασία από ότι πρέπει. Δούλεψα 4 χρόνια στον Παναιτωλικό. Χαίρομαι που θα βρω παιδιά απέναντι μου που τα έχω μεγαλώσει μπασκετικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. 

Μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα:
Υγεία πάνω από όλα και σε όλους. Στους αθλητές, στους παράγοντες και σε όλους όσους εμπλέκονται με τον χώρο. 


« PREV
NEXT »