Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Ξεκίνημα με το δεξί ο Γ.Ο.Μεσολογγίου

Τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Α.Ε. Οινιαδών  πήρε ο ΓO Μεσολογγίου στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β Κατηγορίας στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ. Πασσιόπουλος΄΄.

Μια διαφορετική ομάδα ο ΓΟΜ ,αφού έχουν ενσωματωθεί πολλοί νέοι παίκτες από το παιδικό και θέλουν λίγο χρόνο προσαρμογής  παρ΄ ολα αυτά  και παίζοντας  εντελώς «απελευθερωμένα» και με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, επικράτησε επί ενός μαχητικού αντιπάλου.
Στα αξιοσημείωτα ο αποκλεισμός έξι παικτών του ΓΟΜ για παράβαση του Εσωτερικού Κανονισμού από τον προπονητή της ομάδας και η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της.
Επίσης η γηπεδούχος ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες ,αφού έκανε τρείς αναγκαστικές αλλαγές, και τραυματίστηκε  και απεχώρησε στο 80΄ο Ντρούκας ,ενώ στο 85΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα  ο νεαρός Βρέττας Δ.
Το φιλμ του αγώνα...
Στο 20΄σε αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων πλασέ του Μπερερή στο οριζόντιο δοκάρι και μπλοκάρει ο Λαχανάς.
Στο 24΄ατομική ενέργεια του Σακελαρόπουλου απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πασσάρει στον Βρέττα που πλασάρει για να αποκρούσει ο Ελευθεράτος στην κενή εστία.
Στο 25΄σε ανατροπή του Μπαλαμπάνη Α. απο τον Παπαθανασίου ο διαιτητής Καραπιπέρης δεν κατελόγισε την ΄΄καραμπινάτη΄΄ παράβαση.
Στο 27΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Γκάιδα ο Ελευθεράτος απέκρουσε με το ΄χερι  επι της γραμμής και αυτή την φορά ο διαιτητής σφυρίζει την παράβαση και με υπόδειξη του βοηθού Ροδάτου και ο Διαμαντόπουλος Χ. με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 1-0.
Στο 37΄ο Σακελαρόπουλος ΄΄άνοιξε λογαριασμό ΄΄ αφού με ένα υπέροχο πλασέ απο 35μ. περνά την μπάλα πάνω απο τον εξελθόντα τερματοφύλακα και κάνει το 2-0.
Στο Β ημίχρονο και με τις αναγκαστικές αλλαγές των Κουλιαμπά -Βασιλείου-Μπαλαμπάνη η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε ,αλλά η φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να φέρουν την μπάλα στην περιοχή του Λαχανά.
Στο 76΄ο νεοσελθών Κουντούρης απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο δύο αντιπάλους και πασάρει στον επερχόμενο Βαλή που με κοντινό δυνατό σούτ κάνει το 3-0.
Στο 83΄σε μακρινή μπαλιά του βετεράνου Καλογερόπουλου ο νεαρός Τριφιάτης Θ. από κοντά με πλασέ μειώνει σε 3-1
Στο 90΄ο Κουντούρης πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και απο πολύ μακριά με ΄΄μια φοβερή λόμπα αλά Τζιοβάνι ΄΄ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.!!!
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Ντρούκας, Αυτζής Ι., Μπαλαμπάνης και Κοκόρης Α. και οι Κουλιαμπάς-Βρέττας στο Α ημίχρονο και όσο αγωνίστηκε ο δραστήριος Κουντούρης Γ.
Από την Α.Ε.Οινιαδών των Α.Ξηρού και Λιαπίκου Κ. διακρίθηκαν οι Τριφιάτης Θ.,Παπαθανασίου, Ελευθεράτος και οι βετεράνοι Καλογερόπουλος - Διονάτος.
Διαιτητής του αγώνα Καραπιπέρης Κ. με βοηθούς τους Ροδάτο, Μωραίτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Λαχανάς, Κοκόρης, Κουλιαμπάς Φ.(46 λ.τρ. Καραούλης),Ντρούκας Α., Διαμαντόπουλος Χ. ,Μπαλαμπάνης Α. (72΄λ.τρ.Κουντούρης Γ.),  Βαλής Μ., Βασιλείου Κ.,(55΄λ.τρ. Ιωάννου Γ.), Σακελαρόπουλος, Αυτζής Ι., Βρέττας Δ.
Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ: Γκάιδας, Νικολούζος (46΄Κάκος Φ.), Πολύζος, Ελευθεράτος Δ., Παπαθανασίου, Μιχάλης (75΄Μπλαχούρας Ι.), Μπερερής, Σπίγγος (65΄Καρατζογιάννης), Καλογερόπουλος, Διονάτος, Τριφιάτης Θ.









« PREV
NEXT »