Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2013

Ηλίας Μούτσιος: "Να φέρουμε τον κόσμο της πόλης μας στο γήπεδο"

Πέρυσι πέρασες σε μια νύχτα από τα παρκέ στην άκρη του πάγκου. Μετά από ένα 6μηνο μπορούμε να πούμε ότι σκότωσες οριστικά το παίκτη μέσα σου;
αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια και μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχα μάλλον τα παρκέ με ανεχτήκαν παραπάνω από ότι έπρεπε (γέλια). Πέρα από τη πλάκα την προπονητική την ασκώ σε χαμηλό επίπεδο πάνω από δέκα χρόνια. Αυτό έχω σπουδάσει αυτό είναι το επάγγελμα μου και αυτό θυμάμαι να θέλω να κάνω από μικρός. Η περσινή χρονιά ήταν περίεργη αλλά με το τρόπο που με προσέγγισαν από την ομάδα η απόφαση για μένα ήταν εύκολη. Όποτε ναι μπορώ να πω ότι ο παίκτης μέσα μου πλέον έχει σκοτωθεί για τα καλά.

Είσαι έτοιμος για την πρώτη γεμάτη χρονιά της νέας σου καριέρας;
Είμαι έτοιμος για να δουλέψω σκληρά ,τίμια, και να σεβαστώ πάνω απ όλα τους αθλητές μου που όπως και εγώ ιδρώνουν, πονάνε, αγχώνονται καθημερινά. Είναι ευχάριστο ότι στο σωματείο το οποίο βρίσκομαι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για ένα προπονητή για να ασχοληθεί μόνο με τη δουλειά του και τίποτε άλλο..οπότε οποιοδήποτε άγχος θα είναι δημιουργικό και οδηγός στη δύσκολη χρονιά.

 Ο στόχος του Χαρίλαου Τρικούπη είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά;
Στόχος του Χ. Τρικούπη είναι κάθε χρονιά να είναι ανταγωνιστικός καλύτερος από τη προηγούμενη σεζόν να διαπρέπει για το ήθος των αθλητών του μέσα και έξω από τα παρκέ και να σέβεται τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Στόχος μας λοιπόν τη φετινή χρονιά είναι το κλειστό γήπεδο να γεμίσει από φίλαθλο κόσμο που θα ευχαριστιέται με αυτό που θα βλέπει.

Ποιες ομάδες από τον Νότιο όμιλο θεωρείς ότι μπορούν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια σας;
Θεωρώ ότι ο όμιλος μας είναι κατά γενική ομολογία ο πιο δύσκολος όμιλος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Αυτό για μας είναι ευχάριστο γιατί θα είναι ένα πρωτάθλημα όμορφο και ανταγωνιστικό μέχρι τη τελευταία αγωνιστική. Ο όμιλος απαρτίζεται από παραδοσιακές δυνάμεις όπως οι ομάδες του Αγρινίου ,του Αστακού της Ναυπάκτου που έχουν χρόνια εμπειρίας και διεκδικούν και από νέες ομάδες που θα εκμεταλλευτούν τις έδρες τους ..άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ποιες ομάδες θεωρείς ότι έχουν τα εχέγγυα να προχωρήσουνε στην τελική φάση με βάση την πληροφόρηση σου και από τους άλλους ομίλους;
Αδιαμφισβήτητα όταν μια ομάδα πέφτει από το πολύ ανταγωνιστικό όμιλο της Γ Εθνικής τότε σίγουρα κουβαλά τον τίτλο του φαβορί..έτσι θεωρώ ότι ο Α.Γ.Σ.Ι. θα είναι μες στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τώρα από τον άλλο όμιλο θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται στη Πρέβεζα τόσα χρόνια με ένα πολύ αξιόλογο προπονητή σίγουρα θα αποδώσει καρπούς.
Είσαι ικανοποιημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας; Υπάρχει καμία εκκρεμότητα;
Η ομάδα μας ξέροντας πολύ καλά που πονάει είχε τσεκάρει τους υποψήφιους στόχους τις πολύ πριν την έναρξη των μεταγραφών και έχοντας κάνει τη προεργασία ευτύχησε να κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Έτσι κρατώντας ένα πολύ καλό βασικό κορμό από πέρυσι ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό μεθοδικά ουσιαστικά και αποκλειστικά εκεί που μόνο χρειαζόταν..έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης που είχαν αναλάβει το κομμάτι αυτό κάναμε ακριβώς ότι θεωρούσαμε σωστό για την ομάδα.
Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος της ερώτησης σου το πρωτάθλημα ξεκινά τον Οκτώβριο..το Μεσολόγγι φημίζεται για το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα οπότε μπορεί όλο και κάποιος να θέλει να το επισκεφτεί (γέλια).

Μια ευχή για το sitebasket247.gr;
Εύχομαι στη νέα αρχή που κάνετε και σένα προσωπικά φίλε μου Μιχάλη να έχετε πάντα υγεία πολλά αξιόλογα ρεπορτάζ να μας κρατήσετε όμορφη συντροφιά όλη τη σεζόν. Να παλεύεται για την αντικειμενική πληροφόρηση και να βοηθήσετε με κάθε τρόπο για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νομό μας. Τέλος θεωρώ ανάγκη μου να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων καλή μπασκετική χρονιά μακριά από τραυματισμούς και σε όλους τους συναδέλφους επίμονη και υπομονή για τη δύσκολη δουλειά... σ ευχαριστώ πολύ για την όμορφη κουβέντα μας.


Μιχάλης Σταμουλάκης

« PREV
NEXT »