Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2013

Βασίλης Ξανθόπουλος: "Χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχουμε την παραμονή μας

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το αποτέλεσμα και ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα τόνισε σε δηλώσεις του  ο προπονητής της ΑΕΜ Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
"Να συγχαρώ τους παίχτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την καλή ψυχολογία που είχαν. Πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτούς, γιατί είχαμε σήμερα πολλά συν και πολλά πλην.
Στα συν ότι δουλεύουμε πειθαρχημένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.
Στα πλην είχαμε ότι ξεκινήσαμε πολύ αργά την προετοιμασία, δεν είμαστε όλοι μαζί και κάθε μέρα έρχονταν νέοι παίχτες, ο Ζαχαράκης με τον Τσιμάνη, ο Αρώνης με τον Σαραντόπουλο και άλλα παιδιά, αυτό έχει αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο.
Ο κ. Βισβίκης είναι κοντά σ' αυτή μας την προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την καλή του διαγωγή. Είχα καιρό να δω τόσο κόσμο κι αυτό χαροποιεί και μένα και τους παίχτες μου. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους έχω άψογη συνεργασία.
Όσο αφορά τις προοπτικές της ομάδας, χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχουμε την παραμονή μας. Εχουμε πολλούς νέους παίχτες στην ομάδα, που πρέπει να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν, αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή.
Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τους παίχτες μου. Αν μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα όσο περνά ο καιρός θα πατάμε καλύτερα στα πόδια μας."
aitosports.gr
« PREV
NEXT »