Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2013

Δύο προσθήκες για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού


Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Παναιτωλικού.

Η ομάδα της πόλης μας στη φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών θα έχει στο ρόστερ της την Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου και την Ανδριάννα Γκοράνη. Οι δύο κοπέλες είναι 19 χρονών και αποκτήθηκαν με υποσχετική ενός έτους από την Ορμή Πατρών. Και οι δύο την περσινή χρονιά αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας Νεανίδων της Ορμής που έφτασε στην Τελική Φάση, ενώ αγωνίστηκαν και στη γυναικεία ομάδα. Αποστολοπούλου και Γκοράνη δοκιμάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και αποκτήθηκαν.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τις δύο κοπέλες και τους εύχεται καλή επιτυχία. Αυτό που επισημαίνεται από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού είναι η καλή συνεργασία με την ομάδα της Πάτρας και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο κύριο Κόγκα και την προπονήτρια Τατιάνα Πένεφ. Η ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας με την Ορμή Πατρών σε ημερομηνίες που θα γίνουν γνωστές άμεσα.


Τέλος η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με μια ξένη παίκτρια που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και αν τελικά επέλθει οριστική συμφωνία θα πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση στην προσπάθεια για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.
« PREV
NEXT »