Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2013

Χάβος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως ο Παναιτωλικός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ και να το πετύχει.


Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως ο Παναιτωλικός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, αλλά να μην το πετύχει και να μείνει στο 0-0 με τον Εργοτέλη.
«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά όχι από τακτικά οργανωμένες επιθέσεις. Είχε και ο αντίπαλος μία πολύ καλή ευκαιρία στο β' ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο β' προσπαθήσαμε να αλλάξουμε, διαφοροποιήσαμε και κάποια πρόσωπα, αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε», ήταν τα λόγια του.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Παναιτωλικός παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο και σε κάθε γήπεδο».
Για τον απολογισμό των μεταγραφών: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και περιμένουμε να μπουν όλοι στους ρυθμούς της ομάδας».
gazzetta.gr 
« PREV
NEXT »