Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2013

Στην επόμενη φάση ο Αμφίλοχος

Την πρώτη του επίσημη νίκη πανηγύρισε ο Αμφίλοχος με σκορ 1-4,στην έδρα του Αλυζιακού Μύτικα για την Α' φάση κυπέλλου Αιτ/νιας.

Πολύ καλύτερος ο Αμφίλοχος που είχε ένα εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο από το 30' έως το 45' όπου και σημείωσε και τα τέσσερα γκολ. Ο Αμφίλοχος έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλά και δίκαια πήρε την νίκη,χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη ο Μύτικας φάνηκε κουρασμένος και δεν έπεισε με την εμφάνιση του.Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Μύτικα.

Στο 32' ο Στάμος μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ κάνει το 0-1.
Στο 36' ο Καρδούτσος περνάει από δεξιά κάνει την χαμηλή σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεκατώρος με προβολή γράφει το 0-2.
Στο 41' ο Καβαλλάρης βλέπει εκτός περιοχής τον τερματοφύλακα του Μύτικα και με σουτ από τα 40 μέτρα κάνει το 0-3.Καταπληκτικό γκολ από τον νεαρό μέσο του Αμφιλόχου.
Στο 44' ο Νάκας με ωραία ενέργεια αποφεύγει και τον τελευταίο αμυντικό του Μύτικα και με δυνατό σουτ εντός περιοχής σημειώνει το 0-4.
Στο 65' ο Μύτικας θα κάνει σε 1-4 με σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα του Αμφιλόχου.
Ο Αμφίλοχος στα υπόλοιπα λεπτά έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Τσιούνη.
Διακριθέντες για την ομάδα του Αμφιλόχου ο Παπανίκος,ο Νάκας και ο Καβαλλάρης ενώ από τον Μύτικα ο Αποστολάκης και ο Κατσαούνης.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:Κατσούδας,Δράκος,Παπανίκος,Λιανός(60' Καλύβας),Ζαβιτσάνος,Καβαλλάρης, Στάμος,Καρδούτσος,Νάκας(70'Λούντζης),Μπεκατώρος(55' Κοντός),Τσιούνης
« PREV
NEXT »