Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Έμειναν στο μηδέν Άρης και Παναιτωλικός

Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0 - 0 σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το τελικό αποτέλεσμα, που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, έφερε τα "καναρίνια" στος 6 βαθμούς μετά από 6 αγώνες, ενώ ο Άρης έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 2 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει στο 6΄ με μακρινό σουτ του Αγκάνθο που έφυγε μακρυά από την εστία του Ράφαελ. Στο 28΄ ο Καμαρά έφυγε στην "πλάτη" της άμυνας και η σέντρα σουτ που επιχείρησε έφυγε παράλληλα από την εστία του Διούδη. Στο 32΄ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από πάσα του Σταυρόπουλου και σουτ του Αγκάνθο που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μπρακάλι και ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τάτου από κοντά κόντραρε στο Μπικέι και έφυγε κόρνερ. Στο 44΄ το σουτ του Ψυχογιού έφυγε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σταυρόπουλου ένα λεπτό αργότερα.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αγκάνθο με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει το Ράφαελ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50΄ το σουτ του Ουντότζι έφυγε άουτ και στο 52΄ το μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Τάτου έδιωξε με τα πόδια ο Ράφαελ που αιφνιδιάστηκε από την πορεία που πήρε η μπάλα. Στο 58΄ ο Αγκάνθο εκτέλεσε φάουλ και ο Ράφαελ απέκρουσε εύκολα. Στο 66΄ σουτ του Μπόγιοβιτς έφυγε άουτ και στο 71΄ άουτ κατέληξε και το φάουλ του Ουντότζι. Στο επόμενο δίλεπτο ο Παναιτωλικός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες αρχικά με σουτ του Καμαρά που έδιωξε σε κόρνερ ο Διούδης και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 76΄ το μακρινό σουτ του Μπακάκη έφυγε άουτ και στο 79΄ η κεφαλιά του Οικονομόπουλου είχε την ίδια τύχη. Ο Ράφαελ στο 82΄ απέκρουσε το σουτ του Οικονομόπουλου και στο 93΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή οι αμυντικοί του Παναιτωλικού δεν απομάκρυναν τη μπάλα και ο Ίμπε με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό, όμως ο Άρης έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο 26΄ και στο 66΄ και μετά το 75ο λεπτό 3 παίκτες δε μπορούσαν να παίξουν στο 100% με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό.

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (26΄ Οικονομόπουλος), Σταυρόπουλος (58΄ Ίμπε), Ουντότζι, Τάτος (66΄ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μελισσάς, Γκάλο, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (83΄ Μουμίν), Πόι (63΄ Σφακιανάκης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (88΄ Πασάς).
« PREV
NEXT »