Τελευταια Νεα

2 Σεπ 2013

Ηττα (2-1) Παναιτωλικού στην Κομοτηνή

Μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο 45λεπτό ο Πανθρακικός πήρε την νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1 για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κομοτηνής έκανε την πρώτη της νίκη για φέτος στο πρώτο εντός έδρας ματς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και τρία γκολ με τον Τζάνη να ανοίγει το σκορ στο 13΄, τον Θεοδωρίδη να ισοφαρίζει στο 32΄ και τον Ιγκόρ να κάνει το τελικό 2-1 στο 45+3΄
Ατυχία για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Κουτσόπουλου, που έφυγε ως αλλαγή στο 45΄και έδωσε την θέση του στον Σέμερετ ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τον Πανθρακικό. 
Φάση και γκολ
Λίγες αλλά καλές φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο με τον Πανθρακικό να παίρνει το προβάδισμα με 2-1 αν και χρειάστηκε γίνει αναγκαστική αλλαγή στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο Κουτσόπουλος αποχώρησε με τραυματισμό στους προσαγωγούς και έδωσε την θέση του στον Σέρεμετ, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πανθρακικού.
Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, όμως οι γηπεδούχοι στην πρώτη φάση που έκαναν σκόραραν και ο Τζάνης στο 13΄ έκανε το 1-0.
Η φάση ξεκίνησε από τον δεξιό μπακ του Πανθρακικού τον Παπαγεωργίου που έδωσε την πάσα στον Μπαϊκαρά, ο οποίος με την σειρά του πέρασε την μπάλα στον Τζάνη που με ένα σουτ στην κίνηση σκόραρε.
Στην συνέχεια μετά από ένα «νεκρό» δεκάλεπτο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγει μπροστά και προσπάθησε να γίνει δημιουργικός από τα άκρα με τους γρήγορους Καμαρά και Ιωάννου.
Η πρώτη καλή στιγμή για τα «καναρίνια» ήταν στο 25΄ με το σουτ του Μπόγιοβιτς, που πέρασε άουτ. Η ισοφάριση, που ήθελαν οι Αργινιώτες ήρθε τελικά στο 32΄με τον Θεωδορίδη, ο οποίος έφερε το ματς στα… ίσια κάνοντας το 1-1.
Βέβαια όλη η φάση ξεκίνησε από τον Μπακάκη, ο οποίος πέρασε τον Ντιόγκο και τον Κάσες και έδωσε την πάσα στον σκόρερ.
Στην συνέχεια το ματς πήρε πιο γρήγορο ρυθμό με τον Πανθρακικό να είναι όμως ο πιο επιθετικός και τον Μπαϊκαρά, τον Κάσες και τον Τζάνης να κάνουν παιχνίδι για τους γηπεδούχους.
Στο 45¨+ 3΄ ο Ίγκορ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και με μια δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-1 .
Γύρισε πίσω ο Πανθρακικός
Οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό μετά το 60΄ με τον Παναιτωλικό να ανεβάζει την απόδοση του και να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά ο Πανθρακικός κατάφερε να επιτεθεί με περισσότερες αξιώσεις και κορυφαία στιγμή ήταν στο 66΄με την κεφαλιά του Μίκουλιτς που έφυγε άουτ
Από το 70' ο Πανθρακικός κλείστηκε στην άμυνα του με τους Αγρινιώτες να πιέζουν με κάποια κόρνερ ίσως προσπαθώντας έτσι να πιάσουν στον «ύπνο» τον Σέρεμετ, που έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση με τους γηπεδούχους.
Στην πορεία ο προσανατολισμός του Πανθρακικού ήταν πιο αμυντικογενής και κυνήγησε κάποιες αντεπιθέσεις.
Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι μετά και την είσοδο του Ζεκίνια στο 84΄ πήραν πάλι μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να απειλήσουν τον Παναιτωλικό κυρίως από τα αριστερά χωρίς όμως κάτι εξαιρετικό.
ΣΚΟΡΕΡ: 13΄Τζάνης, 45΄+4΄Ίγκορ - 32΄Θεοδωρίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45΄+4΄Τζάνης, 83΄Ιγκόρ, 84΄Κάσες - 26΄Μπακάκης, 39΄Καμαρά, 48΄Ιωάννου, 82΄Μελισσάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:Κουτσόπουλος (44΄Σέρεμετ), Ρομέου, Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Ζος, Μπαΐκαρά, Κάσες (84΄Ζεκίνια), Τζάνης (65΄Χρήστου), Παπαγεωργίου, Ντιόγκο
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Τζούνιορ (67΄Καλογέρης), Ιωάννου (57΄Σφακιανάκης), Μπελόν (77΄Μίγας), Καμαρά, Θεοδωράκης, Μπόγιοβιτς.

« PREV
NEXT »