Τελευταια Νεα

9 Σεπ 2013

Ισόπαλοι (1-1) Τρίκορφο και Προμηθέας

Σε φιλικό αγώνα που έγινε  σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου οι δύο ομάδες της Χάλκειας αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο 8′ ο Προμηθέας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Α. Καραγιάννη να εκτελεί κόρνερ κεφαλιά ο Γεωργίου αποκρούει εντυπωσιακά ο Φλωρόπουλος, πλασέ από κοντά  από τον ίδιο η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκαρι΄. Στο 19′ ο Μυτιλήνης κάνει την πάσα σουτ διαγώνιο από τον Κανέλλο η μπάλα παράλληλα άουτ.

Στο 34′ γκολ για την γηπεδούχο ομάδα με τον Πετσίνη να εκτελεί το κόρνερ πιό ψηλά από όλους ο Ζησιμόπουλος στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ξηρού.  Στο 40′ σουτ με πολλά φάλτσα του Δαδάνη λίγο κάτω από το κέντρο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.  Στο 55′ ο Γεωργίου θα κάνει το σουτ, ασθενής απόκρουση του Φλωρόπουλου, δεύτερο σουτ από τον ίδιο θα φέρει το μάτς στα ίσα 1-1. Στο 71′ μπαλιά του Β. Καραγιάννη στον Γεωργίου σουτ αποκρούει με τα πόδια ο Φλωρόπουλος. Στο 72′ σουτ του Ε. Παπαδόπουλου στην αγκαλιά του Ξηρού.  Στο 85′  σέντρα σουτ Πετσίνη η μπάλα στο οριζόντιο και άουτ.

Α.Ε. Τρικόρφου: Φλωρόπουλος, Γιώργ. Κυρίτσης, Βλαχογιάννης, Πετσίνης, Χ. Μυλωνάς, Ε. Παπαδόπουλος, Α. Γιαβρούτας, Μυτιλήνης (40′ λ.τ. Γρ. Κυρίτσης), Ζησιμόπουλος, Κωτσόπουλος και Κανέλλος.

Έπαιξαν και οι: Χ. Δεδότσης, Πανάγου και Ι. Γιαβρούτας.

Προμηθέας Χάλκειας: Ξηρός, Διαμαντόπουλος, Ν. Ζέλιος, Α. Μπίμπας,  Κάκκος, Ντζελέπης, Δαδάνης (73′ λ.τ. Παγανιάς), Δανιάς, Καλαβριζιώτης (30′ λ.τ. Γ. Καλαβρουζιώτης), Α. Καραγιάννης (32′ λ.τ. Καραπαπάς) και Γεωργίου.

Έπαιξαν και οι: Ξανθός, Β. Καραγιάννης, Κ. Καλαβρουζιώτης, Μαστραπάς και Μέτση.

http://promitheasxalkeias.wordpress.com/



« PREV
NEXT »