Τελευταια Νεα

27 Αυγ 2013

Γιώργος Τασόπουλος: Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι

Αισιόδοξος πως την προσεχή σεζόν η Γ.Ε. Αγρινίου θα εμφανιστεί καλύτερη από την περασμένη δήλωσε ο Γιώργος Τασόπουλος.

Ο 28χρονος φόργουορντ χαρακτήρισε θετικό το ότι η Γ.Ε.Α. δεν είναι το μεγάλο φαβορί και φάνηκε σίγουρος πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Μίλησε για το περσινό παιχνίδι με τη Ναύπακτο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την απώλεια της ανόδου πέρσι και για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Όσο για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε πως συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Γ.Ε.Α.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τασόπουλου:
Γιώργο ξεκινά μια νέα χρονιά που και πάλι δεν είστε το θεωρητικό φαβορί για την πρώτη θέση. Θεωρείς ότι είναι θετικό αυτό το γεγονός; Ναι θεωρώ ότι είναι θετικο. Δεν θα υπάρχει άγχος. Tο ίδιο ίσχυε και πέρυσι και είδες που φτάσαμε. Μια ανάσα από την άνοδο. Στις λεπτομέρειες τη χάσαμε.
Ερχονται στο μυαλό σου στιγμές από την περσινή χρονιά που όπως είπες η άνοδος χάθηκε σε λεπτομέρειες; Θεωρώ πως η άνοδος χάθηκε στο παιχνίδι με τη Ναύπακτο εντός έδρας στην κανονική περίοδο και όχι στη Βόνιτσα όπου μια ήττα εκτός έδρας και μάλιστα με μια καλή ομάδα ειναι στο προγραμμα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά εκείνο το παιχνίδι μας στοίχισε πολύ. Τίποτα δεν πήγε καλά και όπως αποδέχτηκε στο τέλος το πληρώσαμε.
Φέτος δείχνετε πιο δυνατοί σε αρκετές θέσεις.Έχεις την ίδια αίσθηση; Έτσι νομιζω. Πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα και τα χαρακτηριστικά να μας βοηθήσουν πολύ. Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Τώρα αν θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας. Και οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό.
Σε προσωπικό επίπεδο ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τη σεζόν που ξεκινά; Στόχος μου ειναι να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη κατηγορια και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε ότι καλύτερο μας αξίζει.
Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον όμιλο σας στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και για το επίπεδο των αγώνων που θα δουν οι φίλαθλοι; Το πρωτάθλημα φέτος στον όμιλο μας θα είναι πολύ πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περυσινό. Ο Χαρίλαος Τρικούπης ενισχύθηκε σημαντικά όπως και ο Αστακός. Αλλά και η ΑΛΦΑ 93 έχει κάνει σημαντικές κινήσεις και μην ξεχνάμε τη Ναύπακτο. Ίδια ομάδα με πέρυσι. Και φυσικά εμάς. Το επίπεδο έχει ανέβει και φυσικά αυτό είναι καλό και για το φίλαθλο κόσμο. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα.
« PREV
NEXT »