Τελευταια Νεα

8 Αυγ 2013

Αντώνης Ζήκος: Θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία


Ο προπονητής του Άρη Αιτωλικού, Αντώνης Ζήκος, μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες του vres-agrinio.gr Παντελή Χατζηστυλιανό και του olatagoal.gr Κώστα Λούκα για τη νέα πρόκληση του Άρη Αιτωλικού στη Γ΄ Εθνική. Ο προπονητής των "νησιωτών" αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας που μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής, στην εικόνα που έχει από τις ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει το Αιτωλικό και τόνισε πως θεωρεί ότι θα ανταπεξέλθουν όλοι στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Κόουτς μια νέα χρονιά σε άλλη κατηγορία, με ομάδες όμως που αρκετές τις αντιμετωπίσατε πέρσι. Ποια είναι η εικόνα που έχετε;
Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά για την οποία εύχομαι σε όλους υγεία και να μείνουμε μακρυά από τραυματισμούς. Εύχομαι στις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι μια καινούρια κατηγορία, όμως οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Θα είναι μια κατηγορία με πολλές προκλήσεις, γιατί οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, αλλά είναι ουσιαστικά γνώριμη. Εμείς έχουμε κάνει κινήσεις για να ενισχύσουμε το έμψυχο δυναμικό, πήραμε παιδιά με ταλέντο και μαζί με τους έμπειρους παίκτες που έχουμε, θα συνθέσουν μια ομάδα, που θα έχει καλή παρουσία.
Τι γνωρίζετε για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσετε αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους ομίλους; Και τι ξέρετε για πιθανά προβλήματα;
Έχω μια άποψη και παρακολουθώ τις ομάδες που έχει βγει ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Οι ομάδες που έχουν ακουστεί για τον όμιλό μας έχουν ενισχυθεί αρκετά. Όσο για προβλήματα, όπως είναι η κατάσταση πλέον, μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετές ομάδες. Κι εμείς πέρσι είχαμε προβλήματα, όπως γνωρίζει ο κόσμος, αλλά έστω και δύσκολα πετύχαμε το στόχο.
Φέτος θα είστε ανταγωνιστικοί και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πρώτη φορά είμαστε στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Ελπίζω πως θα είναι μια καλή χρονιά και θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε.

« PREV
NEXT »