Τελευταια Νεα

26 Αυγ 2013

Χάβος: «Πιο δουλεμένη ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»


Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, έπλεξε ο Μάκης Χάβος, στον αέρα του Sentra 103,3 και την εκπομπή "Τι δεν καταλαβαίνεις;". Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα του κέρδισε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάλκε την ερχόμενη Τρίτη.

Για τη σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα του:
«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πιο μπροστά αγωνιστικά. Ήταν ευτυχής συγκυρία για εμάς το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάλκε, γιατί τον κούρασε. Επίσης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ήταν λογικό να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι το δικό μας, λόγω της Σάλκε»
Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Την πρώτη αγωνιστική μας κέρδισε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά έχασε από τον Πανιώνιο. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό λογικά. Εμείς, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε επτά απουσίες, κάτι το οποίο μας επηρέασε σημαντικά. Όταν μάλιστα κάποιοι παίκτες είναι παίκτες εντεκάδας, αμέσως επηρεάζεται η ταχύτητά μας και η χημεία μας. Θεωρώ όμως πως στο αμυντικό μας κομμάτι η ομάδα ανταπεξήλθε απόλυτα»
Για τις φετινές δυνατότητες του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι μια πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη και δουλεμένη ομάδα και όπως έχω ξαναπεί, έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα από όλες τις ελληνικές ομάδες μέχρι στιγμής. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»
Η άποψή του για τον Άρη:
«Δεν τον έχω παρακολουθήσει ακόμα καλά. Το ευτύχημα θα είναι όλες οι ομάδες να είναι καλές και ανταγωνιστικές, προκειμένου να βοηθηθεί και να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να πάψει ο Παναιτωλικός να είναι ασανσέρ και να ανεβοκατεβαίνει από την πρώτη στη δεύτερη εθνική συνεχώς»

« PREV
NEXT »