Τελευταια Νεα

23 Αυγ 2013

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μεγάλη αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά του ΠΑΟΚ Καλυβίων.

Ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος, μετά την μεταγραφική ενίσχυση και την παρουσία περίπου 30 ποδοσφαιριστών στην έναρξη της χρονιάς, είναι αρκετά ικανοποιημένος και περιμένει από όλους τους αθλητές να «δουλέψουν» με καλή διάθεση και σοβαρότητα, για να «χτιστεί» σε στέρεες βάσεις ο νέος ΠΑΟΚ!
Ο Πρόεδρος, Σπύρος Κατωπόδης, τα μέλη της Διοίκησης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Ζαπαντιώτης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, ευχήθηκαν σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλές επιτυχίες στην Β΄Κατηγορία για τον σύλλογο!
Για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ Καλυβίων  σας ενημερώνουμε ότι αποκτήθηκαν ή επέστρεψαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μάκης Χ. Μπελεβώνης, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για χάρη του ΠΑΟΚ, ο Μάρκος Διονυσάτος (Απόλλων Δοκιμίου), ο Στράτος Κουτρούμπας (Φλόγα Παλαιομάνινας), ο Κώστας Ιωάννου (Μεδεών Κατούνας) ο Νίκος Μιγδάκης (Κεραυνός Γαβαλούς), ο Βαγγέλης  Γιωτόπουλος (Αράκυνθος Ματαράγκας), ο Γιάννης Μυλωνάς (Αχελώος Αγγελοκάστρου) και ο Χρήστος Ζαρκαβέλης (Αχιλλέας Παπαδάτου). Αντίθετα αποχώρησαν οι Σπύρος Αβραμίδης και Μάκης Καρασάββας.
Την Πέμπτη θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 18.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο Οχθίων με την ομάδα του Πανοχθιακού. Ο προπονητής Λ. Ζαχαράτος θα προγραμματίσει και άλλους φιλικούς αγώνες με ομάδες της περιοχής, ίσως και με την ομάδα Νέων του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, μέχρι και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων! Παράλληλα η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα γίνει τον επόμενο μήνα για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Στα πλαίσια της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στις 14 ή 15 Σεπτεμβρίου τον Κεραυνό Γαβαλούς (Γήπεδο Καλυβίων).
Τέλος σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας,  οι αιτήσεις μεταβολών που αφορούν μεταγραφές ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να αποσταλούν στην Ε.Π.Ο.  μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθούν, ανεξαρτήτως αν έχουν πρωτοκολληθεί μέσα στις νόμιμες προθεσμίες. Η αρμόδια Υπηρεσία της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, θα δέχεται αιτήσεις μεταβολών που αφορούν μεταγραφές ποδοσφαιριστών, έως την Παρασκευή 30 Αύγουστου 2013 και από ώρα 08:30 έως 13:30 και από 17:00 έως 19:30, ούτως ώστε τις επόμενες τρεις ημέρες (Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα), αυτές να αποσταλούν στην Ε.Π.Ο.


« PREV
NEXT »