Τελευταια Νεα

26 Αυγ 2013

Πανοχθιακός-Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων 2-2



Ισόπαλος αναδείχθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ Πανοχθιακού και Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων στο γήπεδο των Οχθίων που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.




Οι προπονητές των δύο ομάδων Γ. Αδάμος και Λ. Ζαχαράτος, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και αγωνιστικά σχήματα στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα συμπεράσματα για τον Λ. Ζαχαράτο κρίνονται θετικά, αλλά απαιτείται πολύ δουλειά από τους παίκτες για να βελτιώσουν ατομικά και τεχνικά στοιχεία και παράλληλα να «δεθεί» ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Ο Π.Α.Ο.Κ. δοκίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο και ο προπονητής «τσέκαρε» το επίπεδο ετοιμότητας του κάθε ποδοσφαιριστή και την όλη λειτουργία της ομάδας, η οποία ακόμη είναι στα πρώτα στάδια των εντατικών προπονήσεων. Τα γκολ για την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. σημείωσαν οι Λ. Καραλής και ο Κ. Στρατόπουλος.
Ευχάριστη είδηση του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση μετά από 22 χρόνια, του Μάκη Μπελεβώνη με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και η αγωνιστική διάθεση που επέδειξε κατά την διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών που έπαιξε. Παράλληλα με τις οδηγίες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατεύθυνε τους συμπαίκτες του και επικροτούσε τις προσπάθειές τους. Σίγουρα η παρουσία του Μάκη Μπελεβώνη, το δίχως άλλο, θα βοηθήσει, ενώ αναμένεται κατά τη διάρκεια της φετινής απαιτητικής χρονιάς να συμβάλλει ουσιαστικά στην καλή πορεία του Π.Α.Ο.Κ.
Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων για τη συνέχεια έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών αγώνων με επόμενο αντίπαλο στο γήπεδο Καλυβίων την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ Καμαρούλας, την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 5.30 το απόγευμα.

« PREV
NEXT »