Τελευταια Νεα

21 Αυγ 2013

Γιώργος Ραμμόπουλος: Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α1

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ραμμόπουλος μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες του vres-agrinio.gr Παντελή Χατζηστυλιανό και του olatagoal.gr Κώστα Λούκα για την ερχόμενη σεζόν. Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στη μεγαλύτερη κατηγορία, όμως δεν έθεσε από την αρχή σα στόχο την άνοδο. Μίλησε ακόμα για τους ανθρώπους που θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα τη φετινή χρονιά, την αγωνιστική αξία των αθλητριών και την πιθανότητα να ασχοληθεί στο μέλλον αποκλειστικά με την προπονητική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ραμμόπουλου:
Γιώργο τι περιμένουμε τη νέα χρονιά από τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού;
Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω που βρεθήκατε στην πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Παναιτωλικού, που θα αγωνιστεί στην Α2 Κατηγορία. Όπως είπα και στις κοπέλες στο ξεκίνημα δε θέλω να θέσω σα στόχο την άνοδο μας στην Α1, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα που θέλουμε να πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά. Το θετικό είναι πως δεν έχουμε το -5 που ξεκινήσαμε την προηγούμενη χρονιά και δε μας έδινε το κίνητρο να διεκδικήσουμε την άνοδο. Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί.
Η περσινή χρονιά που ήταν δύσκολη αλλά επιτυχημένει δημιουργεί απαιτήσεις και προσδοκίες;
Φυσικά υπάρχουν απαιτήσεις. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην Α2. Είναι ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στην Α1 και μάλιστα σε θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα. Οι περισσότερες κοπέλες που βρίσκονται εδώ έχουν αγωνιστεί στην Α1. Για προσωπικούς και διάφορους άλλους λόγους είχαν σταματήσει να ασχολούνται με το άθλημα και επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουν τη στήριξη της Διοίκησης και ανθρώπων που δε βρίσκονται στο συμβούλιο και θα μας βοηθήσουν. Πιστεύω και ελπίζω πως η χρονιά θα είναι επιτυχημένη. Και θέλω να τονίσω πως φέτος θα βρεθούν δίπλα μου ο Κώστας ο Καλλιακμάνης, που είναι και συμπαίκτης μου στο ανδρικό τμήμα και ο Κώστας ο Τσικριτέας, που θα βοηθήσουν πολύ. Ασχολούνται πολλά χρόνια με το χάντμπολ και θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση.
Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό βήμα στην προπονητική σου καριέρα ο Παναιτωλικός;
Πρέπει να παραδεχτώ ότι πέρσι γλυκάθηκα. Όχι γιατί το έβλεπα σαν προσωπική μου επιτυχία, αλλά όλο το κλίμα που υπήρχε μέσα στην ομάδα με τις κοπέλες με ώθησε να ασχοληθώ πιο ζεστά. Ευχαριστώ τη Διοίκηση που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε και για την ερχόμενη σεζόν. Αυτό μου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να δείξω περισσότερα. Οι κοπέλες πιστεύουν σε μένα και τις ευχαριστώ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Και φυσικά σκέφτομαι κάποια στιγμή να ασχοληθώ μόνο με την προπονητική.
« PREV
NEXT »