Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2013

Ανανέωσε ο Μπελόν

Η πρώτη 6αδα είναι ο στόχος του Παναιτωλικού, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναιτωλικό! 


Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα από σήμερα το απόγευμα ο Νταμιάν Μπελόν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, κάτι που είχε προαναγγείλλει εδώ και λίγες μέρες και ο Φώτης Κωστούλας. 
Λίγη ώρα αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί με τον ταλαντούχο παίκτη, ο δήλωσε χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ έθεσε ως στόχο την πρώτη εξάδα για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη! 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Μόλις υπέγραψα για ακόμα δύο χρόνια, κάτι που ήθελα πάρα πολύ να γίνει και εύχομαι πως και την νέα σεζόν θα τα πάμε πολύ καλά. 

Η ομάδα έχει ψηλούς στόχους, όπως και εγώ και αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που... ταιριάζουμε. Εγώ θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τα μέγιστα και να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται». 

Υπάρχει «ταβάνι», που πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει η ομάδα στην Α' Εθνική; 

«Δεν ξέρω, υπάρχει καλή οργάνωση, υγεία και καλό κλίμα. Θα παλέψουμε να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω πως αυτός πρέπει να είναι στόχος μας. Ίσως να μπορούμε να βάλουμε στόχο την πρώτη 6άδα, γιατί όχι; Να παίξουμε στην Ευρώπη».

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα τον κόσμο και φυσικά τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».« PREV
NEXT »