Τελευταια Νεα

24 Φεβ 2013

Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπυ


Ναυπακτιακός Αστέρας - Ομηρος Νεοχωρίου 2-2

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ξανά ο Ναυπακτιακός που έφερε ισοπαλία 2-2 στο Παπαχαραλάμπειο  με τον Ομηρο Νεοχωρίου.
Η ομάδα του Λ. Παπαχρήστου εμφανίστηκε αγνώριστη στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τον Όμηρο που  ξεκίνησε εντυπωσιακά  και μόλις στο 12′ με τον Λαγό που ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην αναμέτρηση άνοιξε το σκόρ.  Στην συνέχεια ο Όμηρος με ανεβασμένη την ψυχολογία απείλησε ακόμη δύο φορές  με τον Λαγό και τον Πασπαλιάρη αλλά ο Πετσίνης  έσωσε την ομάδα του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναυπακτιακός   ανέβασε στροφές  πίεσε τον Όμηρο. Το γκόλ για τον Αστέρα ήρθε στο 65′ όταν ο διαιτητής του αγώνα κ. Στυλιαράς καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Βαλτογιάννη μέσα στην περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτελιέρης που έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ψυχογιός  μετά από συρτή σέντρα του Αδραχτά θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 83′ ο Όμηρος θα μείνει με παίκτη λιγότερο όταν ο Βαλτογιάννης Σ. θα κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στο Ψυχογιό και θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Στυλιαρά. Ο Όμηρος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 84′ από μια στημένη φάση και σύγχυση στην περιοχή του Πετσίνη η μπάλα θα φτάσει στο Βαλτογιάννη Κ. που δια μορφώσει το τελικό 2-2.

Το φίλμ του αγώνα:
12’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Λαγός φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ναυπακτιακού, προλαβαίνει την έξοδο του Πετσίνη και με σουτ να και η μπάλα βρίσκει στο σώμα του τερματοφύλακα καταλήγει στα δίχτυα.
17’ Εκτέλεση φάουλ του Λαγού καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πασπαλιάρης δεν μπορεί να νικήσει τον Πετσίνη.
35’ Ο Λαγός μόνος απέναντι στον Πετσίνη πλασάρει και μπλοκάρει ο τελευταίος.
65’ ΓΚΟΛ 1-1. Σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Βαλτογιάννη Κ. και καταλογίζεται πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτελιέρης.
69’ ΓΚΟΛ 2-1. Συρτή σέντρα του Αδραχτά από αριστερά με κοντινή προβολή ο Ψυχογιός στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
83’ Αποβολή του Βαλτογιάννη Σ. με 2η κίτρινη για φάουλ στον Ψυχογιό.
84’ ΓΚΟΛ 2-2. Φάουλ του Ζέρβα από αριστερά η μπάλα κοντράρει, παίρνει ύψος και στρώνεται μετά από κόντρες στον Βαλτογιάννη Κ. που με συρτό δυνατό σουτ ισοφαρίζει το σκορ.
92’ Φάουλ του Ζέρβα, κεφαλιά του Λαγού στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Δημόπουλος (46’ Καραγιάννης), Βρουσάϊ, Μητσόπουλος, Θεοχάρης, Αδραχτάς, Κουτελιέρης, Ψυχογιός (70’ Θανασιός), Γλωσσόπουλος (55’ Καλαβρουζιώτης), Κοντοπάνος.
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ταράτσας, Βαλτογιάννης Κ., Κάκκος Χ., Μιχάλης, Πασπαλιάρης (76’ Γούργαρης), Τσιμπούκας, Λαγός, Κοσόβας, Αποστολίδης (60’ Ζέρβας), Βαλτογιάννης Σ., Σεραφίγκος (72’ Κούσουλας).












« PREV
NEXT »