Τελευταια Νεα

9 Νοε 2012

Pre game Α' ΕΠΣΝΑ


Προμηθέας Γαβρ/μνης – Ομηρος Νεοχωρίου
Με μοναδικό απών τον τιμωρημένο Ντζελέπη που είναι τιμωρημέμος θα παραταχθεί ο Προμηθέας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ομηρο. Οι «πορτοκαλί» προέρχονται από ισοπαλία μέσα στο Δοκίμι και θέλουν να εκμεταλευτούν την έδρα και τις απουσίες του αντιπάλου παίρνοντας τους τρείς βαθμούς που δίνει η νίκη.
Με υπηρεσιακό προπονητή τον Στέλιο Τσίτο, αφού ο Γρηγ. Μαρκαντωνάτος αποτελεί παρελθόν και με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ομηρος. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Λαγός, Αποστολίδης, Πασπαλιάρης, Κοσσόβας, Ρισάνος ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τσιφοπανόπουλου, Κάκκου Ξεν. και Αλεξόπουλου.
Διαιτητές: Διώτης, Καλαμπόκης, Μπουκαβάλας

Α.Ε.Τρικόρφου – Δόξα Καινουρίου
Από τρείς συνεχόμενες ήττες προέρχεται το Τρίκορφο που δεν τα πάει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ολη την εβδομάδα είχαν στρέψει την προσοχή τους στη Δόξα θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή και να ξεφύγουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «μπέμπηδες» από το Καινούργιο προέρχονται από τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ομήρου Νεοχωρίου με αποτέλεσμα η ψυχολογία να βρίκσεται στα ύψη. Ο Κώστας Γιωτόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Μπορλιάσκου, Δάρλα και Κωνσταντίνου.
Διαιτητές: Βαλλιάνος, Μπρέσιακας, Αντωνόπουλος

Ναυπακτιακός  Αστέρας – Απόλλων Δοκιμίου
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στον ναυπακτιακό. Το συγκρότημα του Γιώργου Μίχου υποδέχεται τον Απόλλων Δοκιμίου όπου στόχος είναι βέβαια η κατάκτηση των τριών βαθμών. Απών από την αναμέτρηση ο Γλωσσόπουλος λόγω τραυματισμού ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Θεοχάρης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Επίσης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχη του Καλαβρουζιώτη που υποφέρει από ίωση.
Χωρίς τους τραυματίες Καραγούνη και Αθανασίου Αλ. και τον τιμωρημένο  Κορομηλά Χρ. Θα ταξιδεύσει στη Ναύπακτο ο Απόλλων Δοκιμίου . Στο συγκρότημα του Δοκιμίου σέβονται τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβούνται και θεωρούν ότι αν καταφέρουν πίσω να κρατήσουν το μηδέν έχουν την ικανότητα να αποδράσουν με βαθμό ή βαθμούς.
Διαιτητές: Πυλαρινός, Παρασκευάς, Ματσούκας

Αχελώος Αγγελοκάστρου – Αετός Σταμνάς
Ολους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του θα έχει ο προπονητής του Αχελώου Τάσος Σπαής στην αναμέτρηση με τον φιλοξενούμενο Αετό Σταμνάς. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών που δίνει η νίκη.
Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο προπονητής του Αετού Σταμνάς παναγιώτης Ασπρογιάννης αφού θα απουσιάσουν ο τραυματίας Αθανασάκης Ν. Και ο Τσούτσας Ν. για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα επιστρέφει ο τσιλιπάνος Γαβριήλ που εξέτισε την ποινή του.
Διαιτητές: Μποτίνης, Σπυριδόπουλος, Κακατσίδης

Ηρακλής Αστακού – Κεραυνός Γαβαλούς
Χωρίς αρκετά βασικά στελέχη θα υποδεχθεί στην έδρα του ο Ηρακλής Αστακού τον Κεραυνό Γαβαλούς. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βότσης Μ., Παπαζήσης, Κοτρότσος Γ., Λιβάνης Β., Αργύρης Αλ. ενώ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ο Κοτρότσος Θ. που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις.
Να εκμεταλευτούν τις απουσίες του αντιπάλου και να πάρουν τη νίκη επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έχουν ως στόχο στη   Γαβαλού. Ο Τάκης Τσιάκαλος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού επιστρέφουν οι Κουρσάρης Αντν. Και Κουρσάρης Παν. που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Διαιτητές: Τσιρώνης, Ντζουροπάνος, Ροκοπάνος


Ολυμπιακός Παναιτωλίου – Ατρόμητος Αντιρρίου
Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Αμφιλοχία ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου σημείωσε σπουδαία νίκη μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου επί του Ομήρου Νεοχωρίου. Απέναντι στον φιλοξενούμενο και πρωτοπόρο Ατρόμητο Αντιρρίου υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο που δίνει η νίκη. Ο Αγγελος Πανέτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μολώνη ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Ντζάλα, Μπρέσιακα και που είχαν τραυματισμούς. Αντίθερα μετά από καιρό επιστρέφει ο Μάκος που εξέτισε την ποινή του.
Σηματικές απουσίες καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής των φιλοξενουμένων Περικλής Παπαποστόλου. Ο κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες και Καζανά, το Ανδρ. Καλαβρουζιώτη που απουσιάζει στο εξωτερικό, τον Κάκκο Βας. Για προσωπικούς λόγους  ενώ δύσκολα να προλάβει να αγωνιστεί ο Σκανιάς που είναι τραυματίας.
ΔιαιτητέςΜπεσίνης, Ζυγούρης, Τσίκνας
« PREV
NEXT »