Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2012

HAND BALL: Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Χειροσφαίρισης


Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 ξεκίνησε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας. Με αφετηρία την φετινή χρονιά 2012 – 2013, έχουμε στόχο να γεμίσουμε με παιδιά τα Αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής και τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας. Πρέπει όλοι μαζί, μεθοδικά και οργανωμένα , με όλες μας τις δυνάμεις να εργαστούμε για να δημιουργήσουμε ουσιαστικά από την αρχή τα Ηλικιακά μας Τμήματα. Θα λειτουργήσουν Τμήματα όλων των ηλικιών, Αγοριών και Κοριτσιών. Το Αναπτυξιακό μας Πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και λειτουργεί κάτω από την επιστημονική καθοδήγηση και φροντίδα της Επιτροπής Ανάπτυξης. Είναι αυτονόητο ότι τα Ηλικιακά μας Τμήματα, με την πλήρη στελέχωσή τους, θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Ηλικιών της Ο.Χ.Ε.
Ο υπεύθυνος προπονητής των Τμημάτων Υποδομής και των Ακαδημιών, Ζαραβίνας Μιχάλης δήλωσε: «Οι αρχές και η φιλοσοφία μας επιτάσσουν την δημιουργία Τμημάτων Υποδομής και Ακαδημιών. Το περισσότερο προσεγμένο κομμάτι κάθε συλλόγου θα πρέπει να είναι τα ηλικιακά του τμήματα. Αυτή είναι και η δική μας φιλοδοξία. Να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες, όπου ένα παιδί ,αγόρι ή κορίτσι, κάθε ηλικίας, να ασκείτε με ασφάλεια και να μπορεί να αναπτύξει ολοκληρωμένα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Παράλληλα θα σεβαστούμε και τις ψυχικές – νοητικές – συναισθηματικές – ανάγκες των παιδιών, ώστε να συμβάλλουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να υστερήσουν σε τίποτε. Εμείς στον προγραμματισμό μας θεωρούμε τον μήνα Νοέμβριο ως μήνα κινητοποίησης, ενημέρωσης και γνωριμίας. Με ενημερωτικές ενέργειες και έντυπο υλικό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά μας όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα θα υποστηρίζεται και από άλλες δράσεις όπως σχολικά τουρνουά, ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις».
Πιστεύουμε ότι η Δ/νση Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου και η Αντιδήμαρχος κα Κατσαρή θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας, καθώς απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Αγρινίου. Μέχρι την οριστικοποίηση του προγράμματος οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 08:00 – 09:00και κάθε Κυριακή πρωί 09:00 – 10:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας και για πληροφορίες. Γραφείο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός:26410 
Σταθόπουλος Σωτήρης: 6946429350
Ζαραβίνας Μιχάλης: 2641026521 & 6972429151 & 6944850176
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ HAND BALL
« PREV
NEXT »