Τελευταια Νεα

19 Οκτ 2012

Πρώτα συγνώμη και μετά διάλογος

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι διατεθειμένη να μετάσχει σε διάλογο με τους οργανωμένους, αρκεί πρώτα να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τις ύβρεις προς τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα  μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η πρόταση του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναιτωλικού της Αθήνας GURREROS, για συζήτηση όλης της ’’Παναιτωλικής οικογένειας’’.
Στη συνεδρίαση αφού συζητήθηκαν τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των GURREROS, αποφασίσθηκε ομόφωνα η ΠΑΕ να παρευρεθεί στο διάλογο αν τηρηθούν δύο βασικές προϋποθέσεις:
1.Οι WARRIORS να ζητήσουν, δημοσια, συγνώμη για τις βαριές ύβρεις σε βάρος του προέδρου και των υπολοιπων μελων του Δ.Σ. και να μας ’’αναγνωρίσουν’’ ….. ως διοίκηση της ΠΑΕ (ως γνωστον, οι warriors έχουν δηλώσει ότι «...οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ξεγραμμένοι για μας.»
2.
Ο διάλογος να γίνει παρουσία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων για να υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι σωστά και υπεύθυνα.  
Ποτέ δεν ήμασταν, ούτε και τώρα θα είμαστε αντίθετοι στο διάλογο. Αντίθετα όποτε κρίναμε και όποτε μας ζητήθηκε ήμασταν παρόντες με ειλικρινή διάθεση και πάντα για το καλό του Παναιτωλικού.
Κάναμε πολλές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, ανεχθήκαμε συμπεριφορές ανάρμοστες και διευκολύναμε τους οργανωμένους πολύ πέρα από τα «δέοντα», χωρίς ποτέ να απαιτήσουμε οτιδήποτε, χωρίς ποτέ να προσπαθήσουμε να τους ’’χρησιμοποιήσουμε’’.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί η συνάντηση, είμαστε – όπως πάντα άλλωστε – στη διάθεση κάθε μέλους της Παναιτωλικής οικογένειας για ενημέρωση, συζήτηση, εξηγήσεις.
« PREV
NEXT »