Τελευταια Νεα

16 Οκτ 2012

Ντου και... ξύλο!!!

Ξύλο πέφτει παντού και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από τα γήπεδα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στο ματς του Αστακού με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου εκτυλίχθηκαν... σκηνές ροντέο, ενώ υπήρξαν και δύο τραυματίες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά...Κατά τη διάρκεια του ματς ο αδερφός του προπονητή της Ναυπάκτου, Γιώργου Σταθάτου, Πέτρος, (είναι παίκτης της ομάδας) έκανε από τον πάγκο χειρονομίες πριν την κερκίδα των γηπεδούχων και προκλήθηκε δεκάλεπτη διακοπή του ματς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν εκεί, καθώς κάποιοι οπαδοί του Αστακού έκαναν... ντου στο πούλμαν των φιλοξενούμενων με αλυσίδες και χτύπησαν τον αθλητή της Ναυπάκτου Αλεξίου, καθώς και τον Πέτρο Σταθάτο, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μεταβούν στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Η διοίκηση του Αστακού τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

"Βιάστηκαν οι Ναυπάκτιοι και χωρίς να ρωτήσουν έκαναν δηλώσεις. Όταν βιάζεσαι σκοντάφτεις. Φοβούμαστε πως κάπως έτσι θα σκοντάψει και η Διοίκηση του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου αν σύντομα δεν αποπέμψει από την αθλητική της δύναμη τον ανεκδιήγητο και χωρίς ίχνος αθλητικής συμπεριφοράς (δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω αθλητή ) Σταθάτο Π.
Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ Αίολος χωρίς να βιαστεί να πάρει θέση στα όσα συνέβησαν το Σάββατο 13/10/2012 μέσα και έξω από το γήπεδο, σήμερα ημέρα Δευτέρα 15/10/2012 κατόπιν επιβεβαιωμένων ομολογιών, λαμβάνει την έξης θέση: 
Ζητάμε συγγνώμη εν αρχή, από τις ΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΟΝEΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ των αθλητών μας που παρίσταντο στο γήπεδο και για λογαριασμό του (όπως μαθαίνουμε στρατιωτικού κατά τα άλλα ) Σταθάτου Π, για την αδιάντροπη προκλητική και αντιαθλητική του στάση, μέσα στο γήπεδο και από την ασφαλή θέση του στον πάγκο, να επιδεικνύει τα γενετικά του όργανα και να απειλεί ότι με αυτά θα διακορεύσει ανεξέλεγκτα κάθε τιμή τους.
Καλούμε των εν λόγω (πώς να τον αποκαλέσω; ) Σταθάτο να έρθει σε κατ’ αντί παράσταση κουβέντα με τους ΓΟΝΕΙΣ των αθλητών μας και να εξηγήσει το γιατί ή τουλάχιστον να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να σταματήσει να ασχολείται με το ΜΠΑΣΚΕΤ αφού δεν το αντέχει. 
Είναι σίγουρο ότι όταν ανάβεις φωτιά σε χώρους που ο αέρας μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος κάποια από τις φλόγες της θα σε τσουρουφλίσει. 
Η Διοίκηση και οι παίχτες του Αιόλου με το πέρας του αγώνα δεν αδιαφόρησαν (και αν μπορεί κάποιος ας το διαψεύσει ) και συνόδευαν την αποστολή του Π.Α.Σ. στο λεωφορείο τους ,γιατί στο χώρο υπήρχαν οι γνωστοί ανεγκέφαλοι που καμία σχέση δεν έχουν με το μπάσκετ και την ομάδα , αλλά ακόμη και στην διαδρομή ο εν λόγω Σταθ... προκαλούσε φραστικά με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης επεισόδια που ευτυχώς όπως και οι ίδιοι οι Ναυπάκτιοι γράφουν και ομολογούν δεν ήταν σοβαρά . 
Συγχαίρουμε τον Π.Α.Σ Ναυπάκτου για την νίκη τους με 78-80 και ελπίζουμε ότι τα επόμενα παιγνίδια μας θα κινηθούν σε αυστηρά αθλητικό πλαίσιο . Θα είμαστε απαράδεκτοι αν δεν διορθωνόμαστε από τα λάθη μας . 
Για το Δ.Σ του ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ".Μιχάλης Σταμουλάκης

http://www.basketworld.gr
« PREV
NEXT »