Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2012

Επιστροφή στις νίκες για Προμηθέα...3-1 τον Ηρακλή Αστακού



15΄ ΓΚΟΛ!!! Γέμισμα του Τριώτη από αριστερά, ο τερματοφύλακας χάνει τη μπάλα και αναγκάζεται να ανατρέψει τον Μιχαλόπουλο που μπήκε στη φάση. Ο τελευταίος εκτελεί το πέναλτι και ανοίγει το σκορ (φωτο κάτω).
25΄ ΓΚΟΛ!!! Εντυπωσιακή ενέργεια  Μιχαλόπουλου που αποφεύγει όποιον βρει μπροστά του και ο Μητσάνης τον ανατρέπει στη περιοχή. Ο παθών μετατρέπει σε γκολ και το νέο πέναλτι.
42΄ Σέντρα σουτ του Κοντοζήση από αριστερά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στρώνεται στον Β. Λιβάνη, αλλά ο Κ. Ζέλιος με τάκλιν αυτοθυσίας σώζει και παραχωρεί κόρνερ.
59΄ ΓΚΟΛ!!! Ο Μητσάνης εκτελεί φάουλ από δεξιά και ο Γ. Μπαρμπαρούσης μειώνει για τον Ηρακλή.
70΄ ΓΚΟΛ!!! Γέμισμα του Διαμαντόπουλου από την άμυνα, λάθος εκτίμηση του Κουντούρη με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει από πάνω του και ο Γερετσιάν που ακολούθησε έκανε το 3-1 με πλασέ.
73΄ Ο Μιχαλόπουλος βγάζει τον Κ. Ζέλιο σε θέση για γκολ, αυτός σουτάρει και ο Κουντούρης μπλοκάρει.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Τσακανίκας, Τριώτης Ι., Διαμαντόπουλος, Ζέλιος π. (75΄ Μπαλκούρας), Κλάδος, Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος,Δαδάνης Θωμ., Ντζελέπης, Γερετσιάν (72΄ Καλαβρουζιώτης), Αποστολόπουλος (65΄ Γεωργίου).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ντίνος Κουντούρης): Κουντούρης Ν., Μητσάνης, Λιβάνης Π., Γκάτσης (76΄ Ζαρκαδούλας), Αργύρης Α., Ταφάνι, Λιβάνης Β., Κοντοζήσης Μ.,Μπαρμπαρούσης Δ. (70΄ Χάνδρας), Μπαρμπαρούσης Γ., Αργύρης Μ. (70΄ Μαλιγιάννης).






« PREV
NEXT »