Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2012

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης είναι πλέον παίχτης του Ηρακλή


Ο Ηρακλής από σήμερα πλέον έχει ενσωματώσει στο δυναμικό του τον μαχητικό Γιώργο Μπαρμπαρούση ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος παίχτης αφού έχει ήδη αποδεσμευτεί από την προηγούμενη ομάδα που αγωνίστηκε , τον Αμφίλοχο.

Πριν την σημερινή προπόνηση , προσήλθε στην Γενική Γραμματεία της ομάδας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του . Θεωρείται πλέον παίχτης του Ηρακλή και είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης είναι γεννημένος το 1990 , γέννημα - θρέμμα του Αστακού και κατοικεί μόνιμα στον Αστακό. Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου , είχε μια επιτυχημένη πορεία στον Αμφίλοχο αλλά οι δυσκολίες και οι υποχρεώσεις που προέκυψαν δεν τον ευνόησαν ώστε να συνεχίσει την πορεία του εκεί.

Τον διακρίνει η μαχητικότητά του και το ταλέντο του , είναι πολεμιστής και το δείχνει μέσα στη μάχη του αγώνα , διεκδικεί τον χώρο ευθύνης του στα χαφ και τον κερδίζει αφού ο σωματότυπος του τον βοηθά να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Εμείς από πλευράς μας ως Δ.Σ. του Ηρακλή καλωσορίζουμε τον νέο μας παίχτη και ευχόμαστε στον Γιώργο να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

http://www.hraklhsast.com/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.