Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2012

Βαρειά ήττα του Ηρακλή με σκορ 1 - 4 από τον Ατρόμητο ΑντιρρίουΗ έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας βρήκε το Ηρακλή να δέχεται βαριά ήττα στο γήπεδό του με 1-4 από την έμπειρη ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου.
Ο Ηρακλής είχε  πολύ κακή απόδοση στο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που συνδυάστηκε από την αγωνιστική ανετοιμότητα , τις πολλές απουσίες παιχτών, κυρίως λόγω τραυματισμών , τα τραγικά και αλλεπάλληλα λάθη των παιχτών του σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.
Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη ομάδα του Ατρόμητου  κι έτσι ανέβασε το δείκτη του σκορ στα τέσσερα γκολ έναντι ενός του Ηρακλή.

Έτσι ,το πρώτο ημίχρονο κύλησε  τραγικά για την απόδοση του Ηρακλή , πολλές φορές κυριαρχούσε η ασυνεννοησία μεταξύ των παιχτών του που ενώ κατέβαλαν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να οργανώσουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία εν τούτοις δε μπόρεσαν αφού η εμπειρία και αγωνιστικότητα της ομάδας του Αντιρρίου τους ανέκοπτε.  Εξαίρεση για το πρώτο ημίχρονο στάθηκαν 2 - 3 ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις για γκολ που κατέληξαν άστοχες. Από την πλευρά του Ατρομήτου οι παίχτες του εκμεταλλεύτηκαν τις ολιγωρίες των παιχτών της ομάδας μας και μετέφρασαν τις ευκαιρίες τους σε ισάριθμα γκολ. Δυσάρεστο σημείο του ημιχρόνου στάθηκε και ο τραυματισμός του Γιώργου Κοτρότσου στο 30' τον οποίο αντικατέστησε ο Θανάσης Μαλιγιάννης. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Ηρακλή να χάνει με 0 - 3.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του η οποία δεν είχε σχέση με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ που όμως έπεσαν στο κενό. Ο Ατρόμητος δεν άργησε να απαντήσει με ένα ακόμη γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4 - 0. Μοναδική πολύ καλή στιγμή για τον Ηρακλή στάθηκε το γκολ που σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπαρμπαρούσης περίπου στο 60' με το οποίο και κλείδωσε το σκορ σε 1 - 4 εις βάρος του Ηρακλή.
Σε δήλωσή του μετά τη λήξη του αγώνα , ο προπονητής του Ηρακλή Ντίνος Κουντούρης, εμφανώς δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα είπε: "Δεν  ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε δεχθήκαμε τρία γκολ από λάθος χειρισμούς ενώ έπαιξαν ρόλο και οι πολλές απουσίες παιχτών μας , κυρίως όμως η έλλειψη ετοιμότητας των και η απειρία τους "

« PREV
NEXT »