Τελευταια Νεα

16 Αυγ 2012

Δεν χορταίνουμε τουρνουά!


3ο Τουρνουά Beach Volley 3×3 από την Ομόνοια στη Ναύπακτο
Οι δραστηριότητες του καλοκαιριού κλείνουν με το καθιερωμένο πια τουρνουά 3×3 από την Ομόνοια Ναυπάκτου. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις των γηπέδων beach volley στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου.
Μετά το πολύ πετυχημένο τουρνουά μικτών ομάδων και τα τουρνουά γυναικών και ανδρών, που προσέφεραν συναρπαστικές στιγμές σε διαγωνιζόμενους και θεατές, έρχεται το τουρνουά 3×3 , γνωστό και ως “last chance tournament” να κλείσει τις φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες της Ομόνοιας Ναυπάκτου.
Το τουρνουά έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέξουν. Οι ομάδες αποτελούνται αυστηρά από τρία άτομα με τη υποχρέωση το ένα από αυτά να είναι αγόρι, το δεύτερο κορίτσι και το τρίτο ελεύθερο σε οποιαδήποτε επιλογή. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ως το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 15.00, με την κλήρωση να ακολουθεί στις 15.30. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας omonoia-nafpaktou.gr, είτε μέσω mail στο omonoianafpaktou@gmail.com, είτε τηλεφωνικώς στο 6972090641 (Ντίνος).
Η Ομόνοια Ναυπάκτου δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τους χορηγούς που βοηθούν κάθε χρόνο στις πραγματοποίηση αυτών των διοργανώσεων και συγκεκριμένα για φέτος τους: Ξυλεία Σταθάτος, Χοχτούλα Ζαχαρία, Rafting House, Ζαχαροπλαστείο Νικολάου, Οδοντιατρείο Μίχου Γιώργου, Ηχητικά Ιωάννου Δημήτρη, Φωτογραφείο Τσούση Πάνου, Enter-net και τους χορηγούς επικοινωνίας: Lepanto R-TV, Ναυπακτία Press και NafpaktiaNews.gr.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.