Τελευταια Νεα

19 Αυγ 2012

Φιλική ήττα του Αμβρακικού Λουτρού στην Αρτα από την Αναγέννηση (4-1) (φωτό)

Το παιχνίδι που άργησε λίγη ώρα να ξεκινήσει, βρήκε την Αναγέννηση να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο. Στη συνέχεια και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 38΄ με τον Λιάπη. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, όμως στην επανάληψη και ενώ ο Ηλίας Μαγκάκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα της «Α», η αρτινή ομάδα παρουσιάστηκε γι' ακόμη μία φορά αρκετά καλή και έφτασε σχετικά εύκολα στο τελικό 4-1 με τρία τέρματα του Λευτέρη Τρούλλη. Στο 51΄ μετά από κόρνερ του Νικοπολίδη ο Τρούλλης με κοντινή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση και τρία λεπτά (54΄) μετά με ωραία ενέργεια και σουτ πέτυχε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 71΄ ο Τρούλλης μετά από ωραία κίνηση και πάσα του Σταμούλη. Η Αναγέννηση θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα μιας και έχασε ακόμη 4-5 καλές ευκαιρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ καλή δουλειά γίνεται στο Λουτρό με προπονητή τον αρτινό Θανάση Ζαρζάνη, με την ομάδα του Αμβρακικού να έχει ως στόχο την επάνοδο στη πρώτη κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας. Τέλος, επόμενο φιλικό για την Αναγέννηση είναι σε μία εβδομάδα (Κυριακή 26) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο δημοτικό στάδιο, στις 29/8 η ομάδα θα παίξει στο φιλανθρωπικό τουρνουά των Κωστακιών και στις 2 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί στο δημοτικό στάδιο τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι!


Συνθέσεις ομάδων
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Η. Μαγκάκης): Μπόνιας, Μπαλάφας, Αβραμίδης, Παπακίτσος, Παππάς, Νικοπολίδης, Σιαπέρας, Βλάχος, Παπαποστόλης, Τάσσος, Σιδηρόπουλος. Ακόμη έπαιξαν οι: Ντεκούλης, Σταμούλης, Παπαρούνης, Ευταξίας, Τρούλλης, Μπέτσας, Μανώλης, Νικολαΐδης, Παπαχρήστος και Βάνας.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Θ. Ζαρζάνης): Στασινός, Τσιλίκης, Ζίγκιρης Ν., Τζουμερκιώτης, Βλάχος, Νεφρός, Λιάπης, Γκόγκας, Βλάχος, Ζίγκιρης Γ., Τσιλίκης.Ακόμη έπαιξαν οι: Βλάχος Τ., Φωνιάς, Κορομηλιάς, Ζούμπος, Πάτσαλος, Κάλλιος, Βλάχος Φ., Παπαγεωργίου, Καρδούτσος, Καβαλάρης, Ασπρούδης, Καραούλης, Παλούκης.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.