Τελευταια Νεα

22 Απρ 2012

Ενημερωτικό δελτίο Δ.Σ. Α.Ο. Αλυζιακού

 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αλυζιακού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής:




1. Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΝΑ στις 17/3/2012 έλαβε τέλος και ο Α.Ο. Αλυζιακός συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς τερμάτισε στην διόλου τιμητική 15η θέση υποβιβαζόμενος μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας στη Β ΕΠΣΝΑ Αιτ/νίας. 

Την ίδια ημέρα στο Δ.Σ. της ομάδας με παρόντες τους Λιβιτσάνη Θ., Γαρίδα Δ., Κατσαούνη Ε., Παπαναστάση Α. ο Πρόεδρος της ομάδας Λιβιτσάνης Θεόδωρος ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους το κείμενο παραίτησης που μπορείτε να αναγνώσετε στο τέλος της ανάρτησης. 
Το Δ.Σ. ομόφωνα ΔΕΝ την έκανε αποδεκτή και να συνεχιστεί ως έχει το Δ.Σ. ως τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Στη συνέχεια της ημέρας έγινε συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου έγινε απολογισμός της χρονιάς και δόθηκε από το Δ.Σ. η έγκριση και εντολή στο προπονητή Λιάκα Ιωάννη να ετοιμάσει την ομάδα της περιόδου 2012-2013. Το βράδυ στη ταβέρνα του Λιάτσου έγινε το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της ομάδας (τα έξοδα δεν επιβάρυναν το ταμείο). 
2. Η διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στη πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη Αιτωλικού και ευχαριστήρια επιστολή στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού για τη φιλοξενία και συνεργασία της στο γήπεδο Αστακού. 
3. Την Κυριακή του Πάσχα έγινε ο χορός της ομάδας στο κέντρο «Οστρέλα» και ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα η προσέλευση ήταν μηδαμινή, τις πρώτες πρωινές ώρες η νεολαία του Μύτικα καθώς και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα έσωσαν τη βραδιά κάνοντας ακόμη ένα όμορφο γλέντι που κράτησε ως της έξι το πρωί. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι αυτές τις τρεις τέσσερις μέρες του χρόνου που ο Αλυζιακός διοργανώνει χορούς να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Είναι σημαντικό για το τόπο και την ομάδα. 
4. Η διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού ευχαριστεί το restaurant «Κοχύλι», που ανέλαβε όλο το χρόνο το πλύσιμο των στολών της ομάδας. 
5. Το 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου προγραμματίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Επιτακτική ανάγκη να μπουν νέα άτομα στο Δ.Σ. για να βοηθήσουν όλοι στη συνέχεια του Αλυζιακού. Στα υπάρχοντα μέλη λόγω της πολυετούς παρουσίας έχει επέλθει φυσιολογική ψυχική και σωματική κούραση. 
6. Για την ιστορία οι σκόρερς της ομάδας 2011-2012: 
Παπανικόλας Ι. 7 γκολ, Αποστολάκης Σ. 4 γκολ, Κατσαούνης Δ. 3 γκολ, Αποστολάκης Α. 3 γκολ, Παβέλης Σ. 3 γκολ, Χατζαράς Ι. 3 γκολ, Μουρελάς Π. 2 γκολ, Λιάκας Ι. 2 γκολ, Μπουλιέρης Ζ. 1 γκολ, Κατσαούνης Σ. 1 γκολ, Ρετούλης Π. 1 γκολ.

ΠΡΟΣ
Το Δ.Σ. Α.Ο. Αλυζιακού 
Θέμα: «Προσωπικό-Διοικητικό». 
Σας δηλώνω ότι με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστική περιόδου 2011-2012 και τον υποβιβασμό της ομάδας μας στη Β κατηγορία της ΕΠΣΝΑ Αιτ/νίας απόφαση μου είναι: 
1. Υποβάλλω τη παραίτηση μου στο Δ.Σ. της ομάδας από λόγους ευθύνης και αρχής, λαμβάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, καθώς με απόφαση μου για οικονομικούς λόγους το καλοκαίρι του 2011 μείωσα σε αναντικατάστατο βαθμό όπως αποδείχθηκε το δυναμικό (ρόστερ) της ομάδας με αποτέλεσμα το διόλου τιμητικό υποβιβασμό της μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς πορείας. 
2. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στα μέλη του Δ.Σ., στο σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών, στην τοπική κοινωνία που στήριξαν την προσπάθεια μου και τέλος στο προπονητή Γιάννη Λιάκα που με προσωπικές και επαγγελματικές θυσίες ανέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολη περίοδο και τον οποίο στηρίζω και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μου για την ετοιμασία της ομάδας τη νέα περίοδο. 
3. Παρακαλώ όπως η παραίτηση μου να γίνει αποδεκτή, γνωρίζοντας σας ότι επιθυμώ να παραμείνω μέλος του Δ.Σ. και να συμβάλλω με την ίδια, αρκετή ή όχι ενέργεια στο μέλλον.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.