Τελευταια Νεα

11 Μαρ 2012

Καθάρισε ο Καλαβρουζιώτης (βίντεο και φωτό)



Ο Ακαρνανικός  Θύρρειου αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με τον νεαρό Παλουκή που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ όταν στο 32’ μετά από μπροστινή μπαλιά του Σώζου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ  και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καραδήμα. Ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά και να ισοφαρίσει γρήγορα το παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας Πάχης  είπε όχι αποκρούοντας ενστικτωδώς σουτ  του Ζέλιου στο 26’  και γυριστό σουτ του Καζανά στο 28' από κοντινή απόσταση.
 Όμως ο πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΠΣΝΑ Καλαβρουζιώτης πήρε πάλι το όπλο του και στο 69’ με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από ωραία σέντρα του Κάκκου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1. Στο 90’ πάλι ο Καλαβρουζιώτης σκοράρει προλαβαίνοντας τον αμυντικό και τον τερματοφύλακα του Θύρρειου, πλάσαρε από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Σε λίγο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα γκολ του αγώνα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ 2-1
Το φίλμ του αγώνα:
22’ Εκτέλεση κόρνερ Κυρίτσης η μπάλα στον Ζέλιο σεντράρει κεφαλιά Καλαβρουζιώτη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
25’ Σέντρα από του παίκτη του Θύρρειου  ο Κάκκος διώχνει άτσαλα και η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραδήμα.
26’ Σουτ Ζέλιος η μπάλα πηγαίνει πάνω στο τερματοφύλακα του Θύρρειου που αποκρούει.
28’Κόρνερ του Κυρίτση η μπάλα στο Καζανά που πιάνει ένα γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα πάει πάλι πάνω στο τερματοφύλακα που σώζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
32’ Γκοολ  Μπροστινή μπαλιά από τον Σώζο στον Παλούκη που βγαίνει σε θέση τετ α τετ και άψογο πλασέ  στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 0-1.
45+ Ο Ευθυμιόπουλος σεντράρει  κεφαλιά Αλεξόπουλου η μπάλα στον Παπαδόπουλο Μ. σουτάρει αλλά ο Πάχης λέει όχι.
69’ Γκοολ Ο Κάκκος από δεξιά κάνει ωραία σέντρα καρφωτή κεφαλιά Καλαβρουζιώτη 1-1.
90’ Γκοολ  Ο Καλαβρουζιώτης προλαβαίνει την έξοδο του Πάχη και την προσπάθεια του αμυντικού να διώξουν τσιμπάει την μπάλα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και την στέλνει στα δίκτυα 2-1.
Ατρόμητος: Καραδήμας, Κάκκος, Καζανάς, Νικολάου(67’ Μανδέλος Ι.), Πετσίνης, Ζέλιος, Παπαδόπουλος Ε., Κυρίτσης, Καλαβρουζιώτης ,Αλεξόπουλος (90’ Παναγιωτόπουλος) Ευθυμιόπουλος (47’ Ταμπάκης).
Ακαρνανικός  Θύρειου : Πάχης, Μπαλάσκας, Καππές, Καψογεώργος, Τόλης, Λιότσος, Βενέτης, Δράκος, Σώζος (67’Καψογεώργος), Παλούκης , Ρούφης.







« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.