Τελευταια Νεα

13 Μαρ 2012

Λέων-Γρ. Λιακατάς: 78-52


Με νίκη συνέχισαν τα λιοντάρια και αυτή την αγωνιστική επικρατώντας του Γ. Λιακατά ( Αιτωλικό ) με σκορ 78-52. 
Τα λιοντάρια δεν ήταν σε καλή ημέρα και με εξαίρεση το α΄ και τις αρχές του γ΄ δεκάλεπτου, έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους . Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για τα λιοντάρια τα οποία παίζοντας πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους τυπικά γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ κλείνοντας το α΄δεκάλεπτο με 14 πόντους διαφορά. Σ΄εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν είχαν φροντίσει να έχουν έμπειρα άτομα στη γραμματεία και έπειτα από συνεχείς διακοπές του αγώνα λόγω λαθών στον πίνακα σε σχέση με το φύλλο αγώνος  προκάλεσαν εκνευρισμό σε όλους αλλοιώνοντας την μέχρι τότε εικόνα του παιχνιδιού. Μοιραία το παιχνίδι χάλασε , οι παίχτες αποπροσανατολίστηκαν και τελικά το ημίχρονο έκλεισε 29-37 μην αφήνοντας όμως ικανοποίηση και στους παίχτες μας αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Στην επανάληψη τα πράγματα χειροτέρεψαν μιας και οι παίχτες του Αιτωλικού συνέχισαν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές οι οποίοι έδειχναν σαστισμένοι με αυτό που αντιμετώπιζαν. Ευτυχώς για την ομάδα μας δεν παρασύρθηκε από την εξέλιξη του αγώνα και παίζοντας ανεπηρέαστα στο βαθμό που μπορούσε, έφτασε εύκολα στην νίκη πανηγυρίζοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Από τα λιοντάρια ξεχώρισαν οι Μίλος Κ. , Κουλαουζίδης Ορ. Και Παληκύρας Θ. ενώ για τους υπόλοιπους μάλλον δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι μιας και  μας έχουν συνηθίσει σε καλύτερες εμφανίσεις. Από την άλλη πλευρά αν σε μια μέτρια εμφάνιση τα λιοντάρια καταφέρνουν να επικρατήσουν με 26 πόντους διαφορά , μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους  για την ωριμότητα και την μπασκετική νοοτροπία που επιδεικνύουν και αναμένουμε στον επόμενο αγώνα , τοπικό ντέρμπι με τον συνγηπεδούχο Απόλλων Μεσολογγίου , να  επιστρέψουν στα συνηθισμένα αγωνιστικά στάνταρ τους .
Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου χειροκροτώντας την προσπάθεια της ομάδας μας και τους περιμένουμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο κοντά μας να χειροκροτήσουν ένα όμορφο αγώνα.               
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 11-27 , 18-10 , 10-16 , 13-25 ενώ σκόραραν για την ομάδα μας οι  Διαμαντόπουλος 6 , Ηγούμενος 12 , Βασιλειάδης 12 ,  Κουλαουζίδης 12 , Κάβουρας 2, Παληκύρας 12 , Μήλος 12 , Δάλαρης 2  και Μπέλλας 8. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.