Τελευταια Νεα

26 Μαρ 2012

Πανοχθιακός-Μυρτιά: 1-0

Τι κι αν ήταν ένα παιχνίδι βαθμολογικό αδιάφορο οι παίκτες των δυο ομάδων είχαν άλλοι γνώμη και το έκαναν ενδιαφέρων και προσέφεραν ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Και οι δυο ομάδες δικαιολόγησαν ότι καλώς είναι στις ψηλές θέσεις τη βαθμολογίας της β κατηγορίας, που ίσως με λίγη οργάνωση και προσοχή να είχαν καλύτερη τύχη από την δεύτερη θέση. Tα Όχθια ευτύχησαν να έχουν σε καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές και η στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προσέφεραν ωραίο θέαμα.

Α’ ημίχρονο
Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Πανοχθιακό όπου στο 12’ λεπτό ο Ασβεστόπουλος βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Μυρτιάς τον Ανδριόπουλο αλλά έχασε τον βηματισμό του και πάσαρε άουτ.
Στο 18’ λεπτό ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ του Ασβεστόπουλου και του δήμου και ο τελευταίος σουτάρει και η μπάλα χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι της Μυρτιάς.
Στο 33’ λεπτό ο Μπιτσικώκος της Μυρτιάς εκτελεί φάουλ η μπάλα χτυπάει πάνω στο τοίχος η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία του Πανοχθιακού αλλά για λίγο περνάει κόρνερ.

Στο Β’ ημίχρονο συνεχίστηκε το ωραίο παιχνίδι με εναλλαγή στις φάσεις.
Στο 58’ λεπτό ο Παπαθανασόπουλος κάνει ένα δυνατό σουτ όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας Σίμος αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 63’ λεπτό ο Βασίλης Δήμου κάνει ένα σουτ η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
Στο 70’ λεπτό ο Νίκος Σουροβέλης του Πανοχθιακού βγαίνει ωραίο από αριστερά κάνει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι έρχεται δυνατά ο Λαμπρός Γκουτσέλης και με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στο 78’ λεπτό η Μυρτιά χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Παπαθανασόπουλος βρίσκετε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Σίμο και από τα δυο μέτρα σουτάρει πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα.
Στο 81’ φοβερό φάουλ του Φιλλίπου Πετρονικολού από 30μ η μπάλα καταλήγει στην συμβολή των δοκαριών της εστίας της Μυρτιάς και περνάει άουτ.

Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Σπύρος Τσέπας, Πετρονικολός, Ρούσσος, Δήμους.
 Από την ΜΥΡΤΙΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Μπρούτζος, Παπαθανασόπουλος, Σταματελόπουλος.


Άριστη η διαιτησία του Λάμπρου, Θεοφίλη, και Μπαζίνη.
Νοσηλεύτρια του αγώνα: Σαμαρά Πηνελόπη

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΖΩΗΣ (62’ ΒΑΚΑΡΑΚΟΣ Δ.), ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (70’ ΠΟΥΛΙΟΣ), ΤΣΕΠΑΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ Γ.(55’ Μ. ΤΣΕΠΑΣ)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Κονδύλης Ανδρέας)
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ, ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ, ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ (58’ ΤΡΥΠΑΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΒΕΛΛΙΟΣ, ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ, ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ (60’ ΒΕΛΛΙΟΣ Ι.), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.