Τελευταια Νεα

19 Φεβ 2012

Ο Ναπολεόνι αποτελείωσε τον Παναιτωλικό!


Δύο ασίστ από τον Σουμπίνιο, δύο γκολ από τον Ναπολεόνι σε αντεπιθέσεις στο 35' και στο 41' ήταν υπεραρκετά για να φύγει ο Λεβαδειακός από την έδρα του Παναιτωλικού με ένα τρίποντο σωτηρίας (2-0), αλλά και να σπρώξει ακόμα πιο κοντά στον γκρεμό την ομάδα του Αγρινίου.
Η ιστορία ενός αγώνα που είχε τον χαρακτήρα επιβίωσης για τις δύο ομάδες και ειδικά για τον γηπεδούχο Παναιτωλικό που είχε δέκα αγώνες χωρίς νίκη, εξελίχθηκε και γράφτηκε πολύ γρήγορα, μέσα σε διάστημα έξι λεπτών.
Ο αγχωμένος Παναιτωλικός είχε μια ανούσια πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Λεβαδειακός απλά είχε κλείσει τους διαδρόμους και έψαχνε τον τρόπο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Και στις δύο περιπτώσεις που το πέτυχε, βρήκε τεράστιους κενούς χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων.
Άλλο που δεν ήθελαν, με τον δαιμόνιο Σουμπίνιο να μοιράζει τις τελικές πάσες και τον Ναπολεόνι, σαν κόμπρα να χτυπά τον Παναιτωλικό.
Στο πρώτο γκολ (35'), ξεπέρασε και τον Τσενάμο και πλάσαρε με το αριστερό και στο δεύτερο γκολ (41'), με τον πιο κοντινό αμυντικό του Παναιτωλικού να είναι… μίλια μακριά του, απλά έκανε το μπάσιμο και το πλασέ με το δεξί.
Μερικές ημέρες πριν, στην συνάντηση των δύο στη Λιβαδειά, ο Σουμπίνιο είχε εκτελέσει με δύο δικά του γκολ τον Παναιτωλικό.
Κλινικά νεκρός ο Παναιτωλικός
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού με την είσοδο των Θεοδωρίδη και Ακαλέ με την έναρξη του β 'ημιχρόνου θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στα πρώτα λεπτά, αλλά αποδείχθηκε αναιμική.
Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν τόσο άκοπα το δεύτερο μέρος του αγώνα, που ούτε οι ίδιοι δεν θα φαντάζονταν. Οι δέκα εννέα τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων μεταφράζονται κυρίως σε μακρινά σουτ και όχι σε ουσιαστικές ευκαιρίες, όπως αυτή του Χαριστέα στο 70' και του Παλαιολόγου στο 87'.
Ο Παναιτωλικός τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο Θεοδωρίδης αποχώρησε με φορείο λίγο πριν από το τέλος κι ενώ είχαν κλείσει οι αλλαγές. Ο μέσος του Παναιτωλικού, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις , υπέστη διάσειση σε σύγκρουση με αντίπαλό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.
Ο διχασμός του κόσμου και η αποθέωση Ναπολεόνι
Οι στιγμές που μένουν από το δεύτερο ημίχρονο είναι εξαγωνιστικές. Πρώτα στο 76' όταν ο Χαριστέας έγινε αλλαγή, αποχώρησε αρχικά κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, αλλά στη συνέχεια μερίδα των φίλων του Παναιτωλικού τον χειροκρότησε.
Αντίθετα καθολικό ήταν το ζεστό χειροκρότημα που έλαβε ο Ναποελόνι από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, με τον επιθετικό των «πρασίνων» να ανταποδίδει.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης
ΣΚΟΡΕΡ: 35΄, 41' Ναπολεόνι
ΔΟΚΑΡΙΑ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34'Λισγάρας, 60' Ναπολεόνι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Αντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46' Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76' Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46'Ακαλέ), Καμαρά.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79' Πόποβιτς), Αλεξίου (65' Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70' Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.