Τελευταια Νεα

29 Φεβ 2012

Παναιτωλικός: "Δεν μπορούμε άλλο να σιωπούμε και ν’ αποτελούμε ΜΟΝΙΜΟ ΘΥΜΑ".


Νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως η διαμαρτυρία για την διαιτησία έχει να κάνει αποκλειστικά με αδικίες της ομάδας του και τίποτα παραπάνω εξέδωσε ο Παναιτωλικός, λίγο μετά από εκείνη της Ξάνθης. Νωρίτερα οι ακρίτες αντέδρασαν, όμως η νέα ανακοίνωση έρχεται για να «ρίξει» τους τόνους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης των δύο ομάδων. 

Η ανακοίνωση: 

"Η συμπαθής ακριτική ομάδα, στη πρεμούρα της να εντοπίσει «μουρμούρες», «κραξίματα» και αποπροσανατολιστικούς μηχανισμούς σε άλλες πόλεις, προφανώς δεν πρόσεξε ότι στο video που δώσαμε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται κατάφωρες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε αγώνες που ήδη έχουν γίνει, χωρίς να αναφερόμαστε –υποθετικά- στο τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Στο video υπάρχουν οι αποδείξεις ότι η ομάδα μας αποτελεί ΘΥΜΑ των λαθών αυτών, σε έξι από τα επτά παιχνίδια του β’ γύρου. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ζητάμε ή επιδιώκουμε να γίνει εκείνη ή άλλη ομάδα «εξιλαστήριο θύμα». Ελπίζουμε ότι ο καθένας κατανοεί, πως δεν μπορούμε άλλο να σιωπούμε και ν’ αποτελούμε ΜΟΝΙΜΟ ΘΥΜΑ. 

Τη χρονική στιγμή της δημοσιοποίησης της αδικίας που νιώθουμε, την καθορίζει η ίδια η αδικία. Όχι τρίτοι."
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.