Τελευταια Νεα

10 Φεβ 2012

Λεμονής: Ο Παναιτωλικός είναι για πιο ψηλά (video)


Λίγες ώρες μετά την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό, ο Τάκης Λεμονής παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου από την διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου. Την παρουσίασή του έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας, ο οποίος πήρε και πρώτος το λόγο απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων...
Για το πότε θορυβήθηκε η διοίκηση για τον κ. Τεννέ:«Είχαμε καλές αποδόσεις αλλά όχι ανάλογα αποτελέσματα. Πολύ καλύτερες από άλλες ομάδες με ποιο πολλούς βαθμούς. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μόλις χτες ήρθε ο κ. Τεννές και μας είπε ότι για το καλό της ομάδας και για να υπάρξει μια επανεκκίνηση καλό είναι να πάψει να είναι προπονητής. Ξεκαθαρίζω ότι εγώ του ζήτησα να μείνει… Παρόλα ταύτα δέχομαι ότι πολλές φορές οι βαθμοί δεν συμβαδίζουν με την απόδοση».

Για το αν υπήρχε θέμα στα αποδυτήρια και τι του μετέφερε ο πρώην προπονητής: «Όλα έγιναν για το καλό της ομάδας. Στα αποδυτήρια δεν είχαμε και δεν έχουμε πρόβλημα».

 Για το αν θεωρεί ότι παρείχε όση στήριξη έπρεπε η ομάδα: «Είμαστε καθημερινά εδώ και έχουμε φέρει τα γραφεία μας κοντά στη ομάδα. Λύνουμε κάθε πρόβλημα μόλις ξεκινάει. Τι άλλη απόδειξη υπάρχει για το πόσο ασχολούμαστε από το ότι φέραμε τον καλύτερο διαθέσιμο προπονητή αυτή τη στιγμή στη χώρα».

Για το αν συμμερίζεται την αγωνία του κόσμου: «Βεβαίως και τη συμμεριζόμαστε όλοι. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα».

Για το πόσο θα ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι ο νέος προπονητής«Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια και να χτίσει μια μεγάλη ομάδα».

Για το αν έκανε ο ίδιος κάτι λανθασμένο: «Βεβαίως, όλοι κάνουμε λάθη. Σε προπονητές, παίκτες, ακόμα και στις εγκαταστάσεις μπορεί να έχουν υπάρξει αστοχίες. Αλλά λάθος στρατηγικό που να πω μετά ότι αν δεν είχα κάνει αυτό θα ήμασταν σήμερα αλλιώς όχι δεν πιστεύω ότι έκανα».

Λεμονής: Εχω κόψει πιο πολλούς βαθμούς από τον ΟΣΦΠ παρά από τον Παναθηναϊκό
Η συνέντευξη πήρε άλλη τροπή όταν δημοσιογράφος ρώτησε τους κ.κ. Κωστούλα και Λεμονή αν επηρρεάζει το γεγονός ότι ο κ. Λεμονής θεωρείται ότι είναι «παιδί του Ολυμπιακού», την πεποίθηση ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι σε κανένα άρμα. Ο κ. Κωστούλας απάντησε ότι αν ήταν έτσι με κάποιους παίκτες θα πρέπει να είχαμε το ανάλογο θέμα ενώ γελώντας είπε ότι στο ματς με τον ΟΣΦΠ θα κοουτσάρει αυτός! Ο κ. Λεμονής-και όπως φάνηκε από την έκφραση του προσώπου του-ενοχλήθηκε από την ερώτηση και ξεκίνησε από αυτή τις δηλώσεις του: «Έχω πάρει τίτλους με τον Ολυμπιακό και σαν παίκτης και σαν προπονητής αλλά αν δείτε τα στατιστικά μου έχω κόψει πιο πολλούς βαθμούς με άλλες ομάδες από τον ΟΣΦΠ παρά από τον Παναθηναϊκό», απάντησε.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Έρχομαι σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου λόγω τριών κρίσιμων ματς που έρχονται δύσκολα θα έχω χρόνο για επικοινωνία με σας και με τον κόσμο. Δεν κρύβω ότι με καλύπτει ο Παναιτωλικός. Οι σχέσεις με τους παίκτες δυναμώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το ματς με τη Δράμα. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και στην υποδομή της ομάδας. Σαν ομάδα είναι φανερό ότι είναι για πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Απαντώντας, ακόμη, σε άλλες ερωτήσεις ο Τάκης Λεμονής δήλωσε:
Για τις πρώτες εντυπώσεις του:
 «Είναι ίδιες όπως πριν μια και έχω ξαναβρεθεί εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τα θετικά και εγώ όταν είχα ξαναβρεθεί στο Αγρίνιο θυμόμουν τη στήριξη του κόσμου.».

Για το αν έχει άποψη για την ομάδα: «Όλοι ξέρουν τον Παναιτωλικό. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μιλάμε μεταξύ μας και ξέρουμε τις συνθήκες, τις υποδομές κλπ. Ξέρω τους πιο πολλούς παίκτες και έχω άποψη για το πώς πρέπει να παίζουμε. Θα δουλέψω πολύ στην ψυχολογία και στο μυαλό των παικτών γιατί δεν φτάνουν τα συστήματα όταν πρέπει να τρέξεις για να τα κάνεις πράξη».

Για το πόσο γρήγορα πήρε την απόφαση να έρθει στο Αγρίνιο: «Ήμουν θετικά προδιατεθειμένος και άρα δεν μου πήρε πολύ. Απλά συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για πολλή ώρα».

Για το πόσοι βαθμοί φτάνουν για τη σωτηρία: «Αυτό είναι λάθος νοοτροπία. Δεν θα είμαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι, θα κοιτάμε όλοι μόνο το επόμενο ματς. Όλοι θέλουν να κερδίζουν».
Για το αν χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας: «Το μόνο που ίσως πρέπει να συζητήσω με τους παίκτες μου είναι ότι ίσως πρέπει να ξεχάσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην άλλη κατηγορία και να σκεφτούν πιο πρακτικά. Με τη Δράμα αν δεν τους είχε πιάσει το άγχος μήπως και κάτι στραβώσει θα είχαν κερδίσει με ευρύ σκορ».www.sport.gr
www.agriniopress.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.