Τελευταια Νεα

17 Φεβ 2012

Βράβευση για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού

Βραβεύτηκε ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού και οι διακριθέντες αθλητές του από την Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σαν ένας από τους καλύτερους Συλλόγους το 2011!!!

Ξεχωριστή στιγμή για το Σύλλογο και τους αθλητές Τζουροπάνο Ιωάννη, Ζούλα Κωνσταντίνα, Γκούμα Αλίκη και Κονιώση Γεωργία οι οποίοι βραβεύτηκαν σαν διακριθέντες αθλητές το 2011.

Ο σύλλογος του Αστακού και επίσημα συγκαταλέχθηκε στους πιο καλούς συλλόγους της Ελλάδος το 2011 και βραβεύτηκε γι' αυτό την 12-2-2011 σε τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος στο Δημαρχείο Αχαρνών στην Αθήνα.

Βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση οι 4 αθλητές-ριες του Αστακού, Τζουροπάνος, Ζούλα, Γκούμα και Κονιώση, οι οποίοι έφεραν πανελλήνιες νίκες. Η βράβευση έγινε με κριτήριο τις διακρίσεις που είχε κάθε σύλλογος σε πανελλήνιους αγώνες το 2011.

Ο σύλλογος του Αστακού ως γνωστών συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο πανελλήνιο και είχε αναδειχθεί ένας από τους πιο δυνατούς συλλόγους στην Ελλάδα.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γα την θέση που κατέχει ο σύλλογος στο πανελλήνιο. Έχουμε αποκτήσει ένα καλό όνομα στο χώρο και αυτό οφείλεται στην πειθαρχεία που υπάρχει στη σχολή και στην άψογη συνεργασία με τους Αθλητές οι οποίοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να γυρίζουν στον Αστακό με μετάλλια. Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεσαι σε ένα ολυμπιακό άθλημα όπως το άθλημά μας, το οποίο έχει μεγάλη ανάπτυξη αφού αντιμετωπίζει αθλητές με πείρα, γνώση την οποία αποκτούν μετέχοντας σε διεθνής αγώνες και εκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια της ΚΟΡΕΑΣ κλπ. Αν αναλογιστούμε ότι οι δικοί μας αθλητές στερούνται όλα αυτά λόγο μεγάλου οικονομικού κόστους, τότε η διάκριση σίγουρα αποκτά μεγαλύτερη αξία. Όμως έχουμε περάσει στους Αθλητές μας το μήνυμα ότι «Η ΝΙΚΗ ΑΝΕΙΚΗ ΑΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ». Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας για την διάκρισή τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και πιστεύουμε ότι θα φέρουμε στην πόλη μεγαλύτερες διακρίσεις.http://www.astakos-news.gr 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.