Τελευταια Νεα

28 Ιαν 2012

Λουκέτο!


Την αναστολή των πρωταθλημάτων σε Football League και Football League 2 αποφάσισε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’-Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Θα τεθεί σε ισχύ στις 13 Φεβρουαρίου και αιτία αυτής της κίνησης είναι το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει οι ομάδες αλλά και η διοργανώτρια αρχή, αφού έχουν να δουν το «χρώμα» του χρήματος από τον περασμένο Μάιο…

Oι ομάδες των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών αποφασίστηκε εξ αιτίας του αδιεξόδου που προκύπτει από τη μη υπογραφή της σύμβασης χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.Ουσιαστικά, οι ομάδες σε Football League και Football League 2 δίνουν αυτό το χρονικό περιθώριο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα, αφού οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ απασχολεί όμως, και τη Σούπερ Λίγκα με την Ένωση να συνεδριάζει με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης.

Η ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα».


πηγή: www.sday.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.