Τελευταια Νεα

26 Ιαν 2012

Σε κίνδυνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Τα οικονομικά προβλήματα που μεγαλώνουν, έθεσαν για ακόμα μία φορά προς συζήτηση η Σούπερ Λίγκα μαζί με Football League και ΠΣΑΠ. Και οι τρεις έκαναν λόγο για σοβαρά θέματα οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και συνολικά ο επαγγελματικός αθλητισμός, αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα μετά την κρίση που μαστίζει όχι μόνο την χώρα, αλλά και σχεδόν όλο τον κόσμο. Σήμερα υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Super League, Football League και ΠΣΑΠ, στην οποία και αναδείχθηκε η σοβαρότητα των προβλημάτων οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία και ανέφερε: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα θεσμική συνάντηση μεταξύ της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ, η οποία ανέδειξε το μέγεθος και τη σοβαρότητα των προβλημάτων οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Κοινή άποψη των τριών φορέων είναι ότι αν δεν τεθούν άμεσα σε εφαρμογή οι ανταποδοτικές χορηγικές συνεργασίες από όλες και προς όλες τις πλευρές, είναι πλέον σαφές πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα βρεθεί σύντομα σε δυσχερέστατη θέση.

*Από πλευράς Super League συμμετείχαν στη συνάντηση ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γ. Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής κ. Μ. Αναγνώστου, ο νομικός σύμβουλος κ. Γ. Οικονομάκης και οι εκπρόσωποι ΠΑΕ-Μελών κ.κ. Θ. Γιαννίκος και Γ. Κόντης. Τη Football League εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σ. Καλογιάννης και τον ΠΣΑΠ ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Πούλιος, ο νομικός σύμβουλος κ. Θ. Μακρυνιώτης και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. της FIFPro κα. Μαρία Τσιγώνη».

πηγή: www.gazzeta.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.