Τελευταια Νεα

12 Ιαν 2012

Αστέρας Μεσολογγίου - Αχιλλέας Γραμματικούς 0-3

Κάνοντας το χειρότερο εντός έδρας παιχνίδι του ο Αστέρας έχασε δίκαια από τον Αχιλλέα Γραμματικούς με σκορ 0-3. Η μακρόχρονη αγωνιστική απραξία (σχεδόν ένας μήνας!!!) έδειξε να επηρέασε αρνητικά τους παίχτες της ομάδας μας που παρουσιάστηκαν νωθροί, αγωνιστικά απείθαρχοι, με πολλές λάθος μπαλιές, μηδενική κατοχή της μπάλλας (που σημειωτέον ήταν το βασικό όπλο σε προηγούμενα παιχνίδια) και χωρίς να εκμεταλεύονται τις λίγες έστω ευκαιρείες που τους δόθηκαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

Ο μόνος παίχτης που διασώθηκε από το ναυάγιο της ομάδας ήταν ο Πάνος Κατσάνος: πάλεψε στην άμυνα, έτρεξε, έβαλε τα πόδια του στη φωτιά, έσωσε δύσκολες καταστάσεις...Για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε πως δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη φέτος.

Στο κέντρο επίσης ο Βασίλης Καρέτσος έδωσε μάχες και προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά ήταν απελπιστικά μόνος αφού δεν βοηθήθηκε ούτε από τον Α.Γαντζούδη αλλά ούτε και από τον ανύπαρκτο Νίκο Σταμάτη. Η εικόνα της ομάδας αλλάξε ελαφρώς προς το καλύτερο στο β' ημίχρονο με την είσοδο των Στεργίου και Καρέτσου Γ. όμως ήταν αργά αφού ήδη το σκορ ήταν 0-2. Η μόνη δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας μας θα μπορούσε να είναι μόνο οι απουσίες του πολύ φορμαρισμένου Χρήστου Φούντα και του έμπειρου Παντελή Σακκαρέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τσαπόκου, Τσιγαρίδας, Μαλδαβίνας (45' Καρέτσος Β.), Σταθής, Κατσάνος, Γαντζούδης, Καρακώστας (45' Στεργίου), Καρέτσος Βασ., Καλύβας Π.(80' Κατσουλάκης), Σταμάτης Ν., Χαμοσφακίδης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.