Τελευταια Νεα

29 Μαΐ 2011

Ταβέρνα "Το μπαλκόνι"

Σε είκοσι πέντε χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι και άλλα τόσα από το Αγρίνιο ο λάτρης του καλού φαγητού θα βρει το... στέκι του.


Η Σταμνά, αυτό το όμορφο χωριό του δήμου Μεσολογγίου, δεν προσφέρει μόνο εξαιρετική θέα στην λιμνοθάλασσα αλλά μπορεί να ικανοποιήσει τον λάτρη της καλής κουζίνας και ειδικά των κρεάτων. «Το Μπαλκόνι», όπως και το όνομά του, μπορεί να προσδώσει στον θαμώνα ένα εξαιρετικό περιβάλλον με ορίζοντα την λιμνοθάλασσα, το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι και μεζέδες που θα αφήσουν όλους ικανοποιημένους. 
Τα τελευταία χρόνια αποτελεί... must για τους καλοφαγάδες και τις περισσότερες μέρες ντόπιοι, αλλά και πολλοί Μεσολογγίτες, Αγρινιώτες κ.λπ. καταφεύγουν εκεί για να απολαύσουν την εξυπηρέτηση δια χειρός της αξιαγάπητης οικογένειας Τσιλιπάνου και ψητά που θα σας κάνουν να γλύφεται τα δάχτυλά σας. Γουρουνόπουλο και αρνί ψητό, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, παϊδάκια, μπιφτέκι γεμιστό, προβατίνα και πολλά άλλα προσφέρονται καθημερινά στην καλύτερη ποιότητα. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές που μάλιστα δεν αυξήθηκαν παρά την πρόσφατη αύξηση του ΦΠΑ...

Στο μαγαζί γίνονται κατά καιρούς και δεξιώσεις, γάμοι, βαφτίσεις κ.λπ. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος το επισκεφτεί μια φορά δεν μπορεί παρά να το αγαπήσει και να πηγαίνει ξανά και ξανά. Γι’ αυτό και συνίσταται απόλυτα!




« PREV