Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2016

Μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων. Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ συμφώνησαν με το Χρήστο Κουτσοσπύρο και ο έμπειρος επιθετικός θα ενισχύσει την ομάδα στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Ο 34χρονος παίκτης έχει σπουδαία καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Βέροια, Πιερικό και Αιγινιακό, ενώ σε τοπικό επίπεδο έπαιξε πριν το 2000 στη Θύελλα Παραβόλας. Ο Κουτσοσπύρος πλέον ασχολείται και με την προπονητική και είναι στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα στην Κ20 του Συλλόγου.
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!ΟΜΩΣ Η ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ.ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοι οι ντοπιοι και αλλοι το χωριο;δεν ειναι το ιδιο;και οι διοικηση δεν ειναι ντοπιοι,αραβες επενδυτες ειναι;ασυναρτησιες γραφεις φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια...τοση στεναχωρια πια,που δε διαλυθηκε ο ΠΑΟΚ απο μερικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ26 Αυγούστου 2016 στις 10:28 μ.μ.

    ΤΥΧΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.