Τελευταια Νεα

24 Αυγ 2016

Φιλική νίκη επί της Φλόγας για την Α.Ε. Μεσολογγίου

Στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων Ζαχαράκη η Α.Ε. Μεσολογγίου επιβλήθηκε της Φλόγας Παλαιομάνινας με σκορ 1 - 0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 1ο λεπτό της επανάληψης ο Δημήτρης Σακελαρόπουλος με διαγώνιο σουτ μετά από κάθετη πάσα του Νεκτάριου Ζέρβα.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες δίνοντας όμως μεγάλη προσοχή στην άμυνα και έτσι οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Δημήτρης Ζέρβας όποτε χρειάστηκε επενέβη και δεν απειλήθηκε η εστία του. Από την πλευρά της Α.Ε.Μ. ο Δημήτρης Σακελαρόπουλος έδωσε πολλές μάχες χωρίς όμως να απειλήσει το Διαμαντή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Α.Ε.Μ. με το Σακελαρόπουλο να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Ζέρβα και να σκοράρει. Η Φλόγα στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει από τα πλάγια, όμως στην τελική πάσα οι παίκτες της δεν ήταν προσεκτικοί και με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν το Ζέρβα. Η Α.Ε.Μ. κράταγε το υπέρ της σκορ και θέλησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κι άλλο τέρμα κρατώντας όμως τη νίκη.
Στο 61ο λεπτό ο Παντελής Παναγιωτόπουλος τραυματίστηκε και αποχώρησε με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής (46΄ Κατερινόπουλος), Νούλας Β. (63΄ Καραλής), Μπούρος (84΄ Μίκας), Καντάνης, Στριμένος (46΄ Παναγιωτόπουλος (61΄ λ.τ. Ψηφής)), Νούλας Σ., Ντζιμάνης, Χριστόπουλος (84΄ Φάτσαλης), Νταλαπέρας (60΄ Ξευγένης), Καρύμπας (46΄ Νάκος), Πιστιόλης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μαντέλος, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Πασπαλιάρης (46΄ Τραγουλιάς), Ζαχαράκης, Αυτζής (75΄ Βασιλάρης), Μιχαλόπουλος, Ζέρβας Ν. (67΄ Παναγιωτόπουλος), Γαβρίνας (84΄ Διαμαντόπουλος Χ.), Σακελαρόπουλος (89΄ Καβαλάρης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.